Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Субота, 20.04.2024, 16:52
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Квітень » 2 » Уточнюючий розрахунок за формою 1-ДФ за періоди 2014 року по військовому збору не подається
21:15
Уточнюючий розрахунок за формою 1-ДФ за періоди 2014 року по військовому збору не подається

Чи необхідно податковим агентам подавати та в який термін уточнюючий розрахунок за формою 1-ДФ за періоди 2014 року з метою відображення військового збору та сум ПДФО з процентів?

      З 01 квітня 2015 року набирає чинності Наказ Міністерства фінансів України від 13.01.2015 р.  № 4 «Про затвердження форми Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) та Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку», яким впроваджуються нові форми вказаних документів. 
     Нова форма доповнена розділом II: ”Оподаткування процентів та військовий збір”. У цьому розділі потрібно буде відображати загальні суми нарахованих та виплачених доходів, у вигляді процентів, виграшів (призів) у лотерею, а також утриманого та перерахованого податку на доходи фізичних осіб. 
     У рядку «Військовий збір» слід зазначити, крім сум нарахованих та виплачених доходів, загальну суму нарахованого та перерахованого військового збору. При цьому, у податковому розрахунку за ф. 1ДФ у розділі II, податкові агенти не будуть зазначати відомості про фізичних осіб, яким нараховані такі доходи.
     Податковий розрахунок за оновленою формою 1ДФ подаватиметься за підсумками  І кварталу 2015 року.
     Враховуючи викладене вище, податковим агентам не потрібно подавати уточнюючий розрахунок за формою 1ДФ за періоди 2014 року з метою відображення військового збору та сум податку на доходи фізичних осіб з нарахованих та виплачених доходів у вигляді процентів.

 

Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс ДФС України, категорія 103.25

Переглядів: 824 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024