Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 25.04.2024, 11:57
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Червень » 19 » Відбувся безкоштовний Семінар ВГО «Асоціація платників податків України» для членів АППУ
16:15
Відбувся безкоштовний Семінар ВГО «Асоціація платників податків України» для членів АППУ

Відкрила Семінар з привітальним словом Генеральний директор АППУ Людмила Герасименко. Зокрема, вона зазначила, що Семінар проводиться на численні прохання платників податків і за результатами проведеного їх опитування про актуальність тематики заходу, а також з метою об'єднати бухгалтерів і керівників підприємств - членів Асоціації платників податків України для підвищення ефективності ведення бізнесу, удосконалення податкового законодавства.
Подякувала керівникам ТВ АППУ у м. Києві та Київській області за сприяння в організації та проведення даного заходу.

Людмила Герасименко відзначила, що Асоціація не стоїть на місці. Зовсім нещодавно було відзначено перший рік роботи нової команди АППУ на чолі з Президентом Гріголом Катамадзе. З результатами діяльності Асоціації, її досягненнями, планами на майбутнє можна ознайомитися на офіційному сайті appu.org.ua. Зазначила, що протягом всього цього періоду, в умовах складної соціально-економічної ситуації в країні, Асоціація проводила і проводить послідовну і цілеспрямовану роботу щодо вдосконалення податкового законодавства, забезпечення захисту законних прав та інтересів платників податків, щодо розвитку партнерських відносин між владою та громадськістю.

У Семінарі прийняли участь:
Ганна Павлівна Білоцерківська - Радник Президента Асоціація платників податків України - Податок на додану вартість;
Світлана Віталіївна Тимощук - начальник відділу розгляду звернень Управління вдосконалення методології податку на прибуток підприємств Державної фіскальної служби України - Податок на прибуток підприємств;
Софія Сергіївна Свистун - старший податковий консультант Baker Tilly Ukraine -Трансфертное ціноутворення;
Ірина В'ячеславівна Білотіл - керівник відділу розробки перспективних напрямків діяльності Асоціації - Податок на нерухомість;
Катерина Богданівна Гривнак - заступник керівника Управління захисту прав платників податків Асоціація - Плата за землю. Спрощена система оподаткування для сільськогосподарських товаровиробників;
Олександр Іванович Хівренко - головний державний податковий ревізор-інспектор відділу фактичних перевірок контролю за готівковими операціями Державної фіскальної служби України - Застосування реєстраторів розрахункових операцій.

 

Генеральний директор АППУ Людмила Герасименко оповістила учасників Семінару, що незважаючи на важке становище в країні, з метою стимулювання добровільної і чесної сплати податків, підвищення престижу українського платника податків, Асоціація і в цьому році буде проводити Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків України». Повідомила, що з умовами конкурсу можна ознайомитися на офіційному сайті Асоціації, подати заявку і перемогти - отримавши Всеукраїнське звання «Сумлінній платник податків України».

А також, розповіла, що 28 травня Асоціація провела акцію «Біла хвиля», під час якої було проведено опитування громадян на предмет стану корупції в державі та реальне зіткнення українців з її проявами. Цей захід існує вже більше 9 років і саме Асоціація платників податків України стала першою, хто приєднався до цього заходу в синхронному режимі, який пройшов в чотирьох європейських столицях - Вільнюсі, Ризі, Таллінні, Києві. Результати дослідження вражаючі - 84,3% респондентів підтвердили, що в їх житті має місце проявів корупції.
Запропонувала учасникам Семінару залучитися до опитування та заповнити анкету, яку вони отримали при реєстрації разом з роздатковими матеріалами.
Таким чином, Асоціація хоче привернути увагу вищого керівництва держави до такого страшного явища, як КОРУПЦІЯ, яка не тільки продовжує існувати, але навіть увійшла в нашу повсякденність, як норма життя.
Наприкінці промови, Людмила Герасименко повідомила учасників Семінару – платників податків України – членів Асоціації, що АППУ зацікавлена в діалозі з ними. І цей діалог повинен бути корисним, перш за все для членів Асоціації. Попросила повідомляти АППУ про наявність проблем у сферах їх діяльності, надавати пропозиції щодо вдосконалення податкового законодавства,тощо. Людмила Герасименко привітала учасників Семінару з наступаючим святом Святої Трійці! Побажала Божої Благодаті! Міцного здоров'я і щоб був радісним кожен день життя!

http://appu.org.ua/news/--04369/

 

Переглядів: 1017 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024