Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 15:50
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2012 » Травень » 18 » Відкриття Центру обслуговування платників податків у Хмільнику
07:48
Відкриття Центру обслуговування платників податків у Хмільнику

Нещодавно в Хмільницькій ОДПІ відбулась приємна подія для хмільницьких платників податків . На виконання вимог наказу ДПС України №109 від 10.02.12 р. та доручення голови ДПС України Олександра Клименка при Хмільницькій ОДПІ,  як і по всій Україні, було відкрито Центр обслуговування платників податків.

 Як повідомив начальник інспекції М.А.Білик основною метою відкриття   центру є створення умов для партнерських взаємовідносин податкової служби та платників податків, забезпечення платників податків якісними та своєчасними податковими послугами, забезпечення повної обізнаності щодо можливих змін у податковому законодавстві . Суб”єкти підприємницької діяльності та громадяни зможуть оперативно отримати від спеціалістів податкової служби необхідну інформацію , індивідуальні податкові консультації, оперативно надати необхідну податкову звітність. Такий стиль стосунків буде сприяти не тільки економії часу платників податків, а також підвищенню податкова культури.

У заході взяли участь заступник голови ДПС у Вінницькій області Заскіна І.П., голова Хмільницької райдержадміністрації О.В.Томашук, голова Хмільницької районної ради В.А. Чмелюк, Хмільницький міський голова В.П.Грушко, начальник Хмільницької ОДПІ М.А.Білик, приватні підприємці М.М. Українець, А.В.Захаренков, В.Д.Козловська, А.Я. Поліщук  та інші.

Хмільничани сподіваються на покращення обслуговування платників податків, а це сприятиме поліпшенню іміджу податкової служби та зростанню і поглибленню  співпраці з платниками податків.

А додаткові надходження в бюджет будуть стимулювати економічний та соціальний розвиток Хмільника та Хмільницького району, ріст добробуту,  в першу чергу соціально незахищених верств населення.

В центрі працюватимуть найбільш кваліфіковані фахівці, які  прикладатимуть зусилля, щоб  необхідні адміністративні послуги надати платникам податків оперативно та  якісно .

            Центр обладнаний доступом до мережі Інтернет для платників податків, наявною нормативно-правовою базою Ліга-Закон, всіма необхідними базами даних,  інформацією  на стендах та в  спеціальних папках, яка допоможе платникам податків зорієнтуватись в податковому просторі, надати податкову звітність, в тому числі мережею Інтернет, детальніше вивчити Податковий кодекс  України.

Даний Центр обслуговування створено за сприяння Хмільницької райдержадміністрації, Хмільницької районної та Хмільницької міської рад, за що податківці  і платники податків  щиро вдячні.

 

Переглядів: 904 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024