Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 10:46
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Квітень » 24 » Вінницький інститут Університету ДФС України запрошує на навчання
11:16
Вінницький інститут Університету ДФС України запрошує на навчання

Вінницький інститут Університету державної фіскальної служби України запрошує  на заочну форму навчання за спеціальностями:

  1. аудитора    податківця    юриста  митника    фінансиста

 

Чому саме ми?  Це пояснити просто:

ü зручний графік навчання

ü диплом європейського зразка

ü готуємо державних службовців

ü зручна форма оплати

ü можливість вступу за різними спеціальностями

ü можливість отримання паралельної освіти за кордоном (Польща, Німеччина, Франція)

У межах нашого навчального закладу втілено найпрогресивнішу освітянську технологію – академічну мобільність студентів. Вона базується на участі студентів у програмах подвійного диплому та індивідуальних грантах. Розвиваючи мобільність студентів, університет бере участь у процесах інтернаціоналізації та глобалізації, розвиває підготовку професіоналів, висококваліфікованих спеціалістів; підтримує соціальні, економічні, культурні, політичні взаємовідносини та зв’язки з іншими країнами. В університеті налагоджено конструктивні наукові зв’язки з рядом міжнародних організацій, навчальних і наукових установ Франції, Іспанії, Польщі, США, Німеччини, Хорватії, Словаччини, Чехії, Південної Кореї та інших країн. Студентам, які переривають навчання у вищих навчальних закладах з метою навчання чи стажування в освітніх i наукових установах іноземних держав, може надаватись академічна відпустка. Крім того, студент може навчатися одночасно не перериваючи навчання у двох університетах отримавши індивідуальний графік навчання. До Вашої уваги також пропонуються можливість долучитись до таких грантів та стипендій як-то: програми Британської Ради; програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (UGRAD); стипендії на навчання для випускників ВНЗ (DAAD); програма академічного обміну iменi Фулбрайта в Українi; програма Еразмус Мундус тощо.

Випускники Вінницького інституту мають високий рейтинг і користуються попитом на вітчизняному та зарубіжному ринках праці. Так, вони успішно працюють у державних органах та їх структурних підрозділах (Державна фіскальна служба, Державна казначейська служба, Міністерство фінансів України, регіональні митниці, Державна фінансова інспекція України, Фонд державного майна України, Рахункова палата України, Пенсійний фонд України тощо) та комерційних установах (бухгалтерські та фінансові служби підприємств, аудиторські компанії, інвестиційні компанії та фонди, небанківські фінансові установи, лізингові компанії, страхові компанії, комунальні підприємства тощо). Окрім того, адміністрацією Вінницького інституту надається допомога студентам у працевлаштуванні.

Отож, ми запрошуємо:

1) На перший курс: на базі 11 класів – за конкурсом сертифікатів ЗНО за 2016 р. з української мови та літератури, математики, історії України або географії,іноземної мови (програма «бакалавр»)- термін навчання чотири роки.

2) На третій курс: осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень «молодшого спеціаліста» за напрям підготовки «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування», «Право» (фахові випробовування). Також на навчання запрошуються абітурієнти за відповідними спеціальностями, що мають диплом «молодшого спеціаліста» здобутий за іншою спеціальністю («перехресний» вступ).

3) На п’ятий курс: осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр» (неспорідненого напряму підготовки також) за програмою «спеціаліст» (фахові випробовування та вступне випробування з іноземної мови) - термін навчання один рік.

Для вступу Вам необхідно подати наступні документи:

1. Документ державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього.

2. Сертифікат (сертифікати) базового рівня зовнішнього незалежного оцінювання (для вступників на основі повної загальної середньої освіти).

3. Копію документа, що посвідчує особу та громадянство.

4. Шість кольорових фотокарток розміром 3х4 см.

5. Шість конвертів із марками.

6. Паперова папка без зав’язок, папка для файлів, 10 файлів, 20 аркушів А-4.

7. Копія військового квитка (посвідчення про приписку до призивної дільниці).

8. Копія шлюбного свідоцтва чи свідоцтва про зміну прізвища (для осіб, які мають розбіжності прізвищ у документах).

Адреса :

21029,  м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 145 ,

10 поверх

тел. (0432) 56-05-81, 56-07-25

 

Переглядів: 911 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024