Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 28.03.2024, 13:57
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Червень » 9 » Володимир Гройсман доручив створити робочу групу для напрацювання податкової реформи
07:46
Володимир Гройсман доручив створити робочу групу для напрацювання податкової реформи

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив створити робочу групу для розробки законопроекту щодо податкової реформи за участі Голови Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Ніни Южаніної, Голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова та представників експертного середовища.

Перше засідання робочої групи з напрацювання податкової реформи відбудеться у четвер, 9 червня.

Відповідне доручення Володимир Гройсман дав за результатами наради щодо обговорення питання податкової реформи, що відбулася у понеділок, 6 червня. У нараді взяли участь Голова Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна, Міністр фінансів України Олександр Данилюк, Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров, заступник Міністра фінансів - керівник апарату Євгеній Капінус, Перший заступник Голови Державної фіскальної служби України Сергій Білан.

Учасники засідання обговорили нагальні проблеми податкової сфери, шляхи удосконалення системи адміністрування податків, а також зменшення тиску контролюючих органів на бізнес.

Володимир Гройсман наголосив, що необхідно повернутися до розробки і здійснення податкової реформи у країні. За його словами, зміни до податкового законодавства мають бути сталими та передбачуваними для бізнесу.

"Маємо напрацювати підходи до якісної податкової реформи та здійснити її якнайшвидше. Ці зміни мають бути ухвалені так, щоб, з одного боку, і держава, і бізнес мали достатньо часу підготуватись до їх впровадження, а з іншого боку, треба накласти мораторій на будь-які зміни до податкового законодавства на 3-5 років. Це дасть бізнесу необхідну прогнозованість", - наголосив він.

 

ДЕПАРТАМЕНТ ІНФОРМАЦІЇ ТА КОМУНІКАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ СЕКРЕТАРІАТУ КМУ

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249098308&cat_id=244276429

 

Переглядів: 501 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024