Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 19.04.2024, 23:13
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Квітень » 15 » Законодавчі зміни щодо оцінки майна для цілей оподаткування
17:22
Законодавчі зміни щодо оцінки майна для цілей оподаткування

Головне управління ДФС у Вінницькій області інформує про те, що 4 квітня 2015 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 146, яка внесла зміни у процес оцінки майна та майнових прав для цілей оподаткування.

Так, у Національному стандарті № 1 "Загальні засади оцінки майна і майнових прав", затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2003 р. № 1440 зазначено, що у разі визначення оціночної вартості майна суб'єктами оціночної діяльності - суб'єктами господарювання для цілей, передбачених Податковим кодексом України, базою оцінки є ринкова вартість такого майна.

 У постанові Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2014 р. № 358 "Про проведення оцінки для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов'язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства"  змінено назву на "Деякі питання реалізації положень Податкового кодексу України щодо оцінки майна". Даним Урядовим документом встановлено, що визначення оціночної вартості здійснюється:

- суб'єктами оціночної діяльності - суб'єктами господарювання, які відповідають вимогам, установленим Законом України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні", і мають сертифікат суб'єкта оціночної діяльності за напрямом та спеціалізацією, що відповідають об'єкту оцінки;

- суб'єктами оціночної діяльності у сфері оцінки земель, які відповідають вимогам, установленим Законом України "Про оцінку земель", і мають ліцензію на виконання землеоціночних робіт (земельної ділянки як окремого об'єкта правочину).

Відділ комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області

 

Переглядів: 627 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024