Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 19.04.2024, 08:44
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Жовтень » 26 » Звернення Голови Державної фіскальної служби України Ігоря Білоуса
15:29
Звернення Голови Державної фіскальної служби України Ігоря Білоуса

Шановні співвітчизники!

Сьогодні важлива подія в історії нашої держави – ми робимо черговий крок для розбудови успішної та процвітаючої країни. 2014 рік став переломним для України та її громадян. Це рік відродження громадянської свідомості, гідності, патріотизму та безмежної любові до української землі. Ми довели усім, і в першу чергу собі, що готові будувати заможну країну, захищати  та обстоювати її інтереси.

Знаковий крок уже зроблено – уперше в історії України ми обрали нового Президента в першому турі виборів, тим самим висловивши готовність до нових реформаторських змін у країні. І ми їх отримали – вже маємо антикорупційні закони, закони про прокуратуру та про очищення влади, ратифіковану Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

У розвиток стратегії реформ Глави держави Уряд запропонував пакет змін у податковій системі, які б мали стати стимулом для розвитку бізнесу, залучення інвестицій та, відповідно, розвитку економіки. Це – і додаткові кошти до бюджету, які сьогодні так необхідні нашій країні для посилення обороноздатності. Однак, на жаль, поки що ці реформи залишаються тільки на папері через відсутність політичної волі в їх ухваленні у більшості депутатів парламенту попереднього скликання.

Сьогодні ми маємо реальний шанс змінити все, обрати людей, які достойно представлять і захистять інтереси нашого народу, забудуть про власні амбіції та особисті інтереси. Це мають бути професіонали, які щиро вболівають за долю української землі, які здатні швидко приймати вірні рішення на благо нашої Батьківщини та сприяти зростанню її авторитету на світовій арені.

Закликаю усіх не залишатися осторонь, прийти на виборчі дільниці й віддати свій голос за кандидата, якому ви довіряєте свою долю та долю нашої держави на майбутні п’ять років. Давайте свідомо зробимо цей важливий вибір – для наших дітей, для нас, для України!

26.10.2014 - Прес-служба Державної фіскальної служби України

 

Переглядів: 628 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024