Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 12:36
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Січень » 30 » Звернення Олександра Клименка
09:20
Звернення Олександра Клименка

 Шановні платники податків, шановні колеги!

 Відповідно до Указу Президента України № 52/2014 «Про відставку Прем'єр-міністра України та Кабінету Міністрів України», уряд  продовжує тимчасово виконувати свої  обов’язки, доки між владою та опозицією триває діалог і пошук компромісних  рішень.

 Хочу запевнити усіх, що у цей непростий для країни час Міністерство доходів і зборів працювало і надалі працюватиме у штатному режимі.

 Економічне життя в країні не зупиняється. Ми не маємо права допустити, щоб політичні процеси спровокували економічну кризу. Впевнений, це не відповідає ні інтересам держави, ні інтересам громадянського суспільства.

 Зі свого боку, Міністерство у повному обсязі продовжує виконувати  свої  функції із  забезпечення реалізації державної податкової та митної політики. Тільки з початку року в Україні зареєстровані майже 2,5 тисячі нових підприємств. В січні підприємствам виплачено 2,9 млрд. грн. бюджетного відшкодування ПДВ, ще 3 млрд.грн. вже знаходяться на виконанні у держказначействі.

 Ми налаштовані на активну роботу з інвесторами, бізнесом, адже наш взаємний інтерес полягає у стабільності економічної ситуації та пошуку нових можливостей для розвитку бізнес-середовища, активізації зовнішньої торгівлі.

 Не менш важливим завданням Міністерства на сьогодні є стабільне надходження платежів до державного бюджету, а також до місцевих бюджетів по всій країні. В новому році до бюджетів усіх рівнів уже перераховано 12,9 млрд. грн. податків,  зборів і митних платежів, до соціальних фондів спрямовано 11,4 млрд. єдиного соціального внеску.

 Міністерство доходів і зборів робить все необхідне  для  безперебійного надання громадянам, платникам податків  та суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності  всіх необхідних послуг. Територіальні органи Міністерства, сервісні центри для платників, митні пункти  працюють у штатному режимі. 

 Послугами  сервісних центрів, де  продовжується прийом річної звітності від суб’єктів господарювання та опрацювання наданих відомостей, з початку року скористалися більше  2,7 млн. платників податків. У січні Міністерством вже  надано громадянам та бізнесу більше 220 тисяч адміністративних послуг.

 Наголошую, Міністерство доходів і зборів було і залишається поза політикою. Як і раніше, ми готові стояти на сторожі законних прав та інтересів платників податків, захищати їх від будь-якого тиску, протиправних дій та корупційних ризиків.

 Я висловлюю свою глибоку повагу до громадянської активності українців. Але разом з тим закликаю всі сторони політичного конфлікту відмовитися від застосування сили та радикальних дій. Переконаний, з цієї кризи нас виведе тільки шлях діалогу та примирення.

 Вірю, ми, українці, зможемо віднайти в собі мудрість та сили, щоб  із честю вийти з цієї непростої ситуації, зберегти мир,  спокій та економічну стабільність у нашій державі Україні.

http://minrd.gov.ua/media-tsentr/novini/130516.html

Переглядів: 956 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024