Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 14:51
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Травень » 27 » Бізнес має відпочити від податкових реформ, а зміни потрібно вводити помірковано
07:25
Бізнес має відпочити від податкових реформ, а зміни потрібно вводити помірковано

Таку характеристику роботам студентів Вінницького торговельно-економічного університету дав керівних обласних фіскалів Мирослав Продан.  Нагадаємо, що посадовець запропонував написати наукові праці на податкову та митну тематику, аби знайти свіжі погляди і незаангажовані думки. Взамін пообіцяв відзначити найкращі старання цінними подарунками або ж працевлаштувати найталановитіших студентів.

 Випускники четвертого курсу писали роботи більше місяця, а вчора презентували в обласній фіскальній службі. У них висунули пропозиції реформування податку на прибуток, ПДВ, переглянути оподаткування фізичних осіб із запровадженням прогресивної шкали. Також запропонували внести зміни до плати за землю, екологічного і фіксованого сільськогосподарського податку. Ввести податок на рекламу цигарок, алкоголь, вирубування лісу та ін. 

 Мирослав Продан, після прослуховування кожної роботи характеризував її. «Я хочу від вас почути  не лише, про те, що нам потрібні зміни, такі тези кожного дня лунають звідусіль. А насамперед реальні розроблені механізми, алгоритми, формули по конкретних напрямках. Не варто намагатися реформувати все підряд. Кожен має визначити одну тему і розібрати її до кісточок, знайти усі прогалини. Представники бізнесу вже втомилися від постійних глобальних реформ і реорганізацій. Нам треба думати про них», − зазначив посадовець. Щодо введення, до прикладу, податку на рекламу сигарет і алкоголю попросив студентів подивитися із точки зору звичайного громадянина. Зрозуміло, що підприємець, витрачаючи додаткові гроші на рекламу, закладе їх у вартість товару. Ціна на них збільшиться, а відповідно громадяни менше купуватимуть, що теж не добре до бюджету. Або ж, інша сторона медалі, − процвітатиме тіньовий ринок підакцизних товарів. А далі, все за ланцюжковою реакцією: обмануті покупці, неякісний товар, шкода здоров’ю людей, недоотримання грошей до бюджету. Тому усі впроваджені зміни повинні бути надзвичайно поміркованими і проаналізованими.

 Напрацювання студентів фіскали детально опрацюють і, згодом, відзначать, як і обіцяли. Молоді люди вже за місяць отримають дипломи бакалавра і визначатимуться зі своїм професійним майбутнім. Співпраця з податківцями, кажуть студенти, – це унікальна можливість випробувати себе в реальних умовах, показати власні знання і отримати оцінки фахівців.

  ГУ ДФС у Вінницькій області

Переглядів: 704 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024