Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Субота, 20.04.2024, 02:15
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2012 » Жовтень » 22 » Чекаємо на пропозиції бізнесу до Програми лібералізації державної податкової політики
08:52
Чекаємо на пропозиції бізнесу до Програми лібералізації державної податкової політики

На виконання доручення Президента України розробляється «Програма лібералізації державної податкової політики до 2014 року», що має створити більш сприятливі умови для ведення в країні підприємницької діяльності.

 Хмільницька об’єднана державна податкова інспекція закликає всіх представників бізнесу та громадськості м. Хмільника, Хмільницького та Літинського районів  взяти активну участь в обговоренні «Програми лібералізації державної податкової політики до 2014 року».

 Вказана програма запропонує конкретні заходи щодо вирішення проблемних питань, які мають місце в процесі адміністрування податків та зборів. При цьому має враховувати регіональну специфіку, особливості оподаткування в певних галузях народного господарства, потреби малого та середнього бізнесу.  Зазначений документ стане відображенням думок представників всіх категорій бізнесу - від приватних підприємців до сільськогосподарських та  промислових підприємств щодо моделі сучасної податкової системи, яка має стимулювати розвиток підприємництва, створювати чіткі та прозорі умови для відкриття та ведення власної справи. 

 З метою максимально повного врахування зауважень платників податків в Хмільницькій ОДПІ  будуть проведені  зустрічі та «круглі столи» з представниками малого і середнього бізнесу та громадськими організаціями.  Інформація щодо проведення на території м. Хмільника, Хмільницького та  Літинського районів відповідних заходів по обговоренню Програми буде додатково доведена до платників податків.

 Свої пропозиції  та зауваження до Програми лібералізації державної податкової політики можливо залишати: на єдиному веб-порталі ДПС України (www.sts.gov.ua) у розділі „Пропозиції  щодо вдосконалення державної податкової політики”; у спеціальній скриньці, розміщеній в Центрі обслуговування податків податків Хмільницької ОДПІ.

Хмільницька ОДПІ

 

Переглядів: 751 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024