Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Середа, 24.04.2024, 21:13
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2012 » Грудень » 11 » Делегати VIII З’їзду АППУ оголосили звернення до органів влади та платників податків
08:57
Делегати VIII З’їзду АППУ оголосили звернення до органів влади та платників податків

Будь-яке радикальне реформування податкової системи має відбуватися виключно із урахуванням думки платників податків. У цьому переконані делегати VIII З’їзду Асоціації платників податків України, які прийняли відповідне звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України  8 грудня.

«Влада, бізнес та громадськість мають об’єднати зусилля для підтримки платників податків, надання можливості підприємництву розвиватися, щоб стати стабільним наповнювачем бюджету усіх рівнів. Переконані, це стане можливим лише тоді, коли податки виконуватимуть не лише фіскальну, а й стимулюючу функцію, коли держава стоятиме на захисті інтересів сумлінного платника податків, і, врешті, коли платник знатиме, куди витрачаються сплачені ним до бюджету кошти. Будь-яке радикальне реформування податкової системи має відбуватися виключно із урахуванням думки платників податків. Відтак, спілкування влади із громадськими організаціями, представниками бізнесу має бути щоденним, наповненим реальним змістом», - йдеться у зверненні делегатів VIII З’їзду АППУ до органів влади.

Делегати підкреслили, що вітають прагнення влади мінімізувати корупцію, податковий тиск та прояви тіньової економіки від яких страждають сумлінні платники податків. У Асоціації запевняють, що продовжуватимуть свою діяльність у напрямку вирішення проблемних питань у сфері оподаткування, зберігаючи баланс інтересів держави та бізнесу.           

Водночас, делегати VIII З’їзду АППУ звернулися і до платників податків. У зверненні зазначено, що платникам податків як частині громадянського суспільства відведена роль одного з головних наповнювачів бюджетів країни, а значить – головного інструменту соціальної стабільності і стійкості.

«Закликаємо членів Асоціації, всіх платників податків України:

- продовжити процес об’єднання навколо спільної мети – захисту прав та інтересів платників податків;

- продовжити спільну роботу над удосконаленням податкового законодавства та реформуванням податкової системи в напрямі зменшення податкового навантаження та спрощення адміністрування податкових платежів;

- забезпечити реалізацію ефективної взаємодії бізнесу і влади для оптимального поєднання їх інтересів, а також посилення їх взаємної відповідальності;

- ініціювати роботу по створенню системи громадського контролю та моніторингу дій влади за витрачанням бюджетних коштів», - наголосили делегати VIII З’їзду АППУ у зверненні до платників податків.

http://appu.org.ua/articles/3849

Переглядів: 898 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024