Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 26.04.2024, 05:33
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Листопад » 25 » Дитячі питання та дорослі проблеми – на Громадській раді при ДПА у Вінницькій області
08:27
Дитячі питання та дорослі проблеми – на Громадській раді при ДПА у Вінницькій області

Звіряти всі свої кроки з громадськістю взяли за правило податківці Вінниччини. Для цього налагодили співпрацю із 87 регіональними інститутами громадянського суспільства. За їхньої участі впродовж січня-жовтня 2011 року проведено понад 250 різноманітних заходів. Гарним порадником та помічником у реалізації зусиль податкових органів, спрямованих на наповнення бюджетних скарбничок, є також і Громадські ради, створені при податкових службах районного та обласного рівнів.

На останньому зібранні членів Громадської ради при ДПА у Вінницькій області розглядалось декілька питань. Особливо жваве обговорення тривало навколо переваг і перспектив подання податкової звітності в електронному вигляді. Доповідач, начальник управління інформатизації процесів оподаткування ДПА у області Наталя Христич, повідомила присутнім, що у той час, як ДПС України ставить завдання залучити до звітування засобами телекомунікаційного зв’язку 95 % платників ПДВ, то станом на 23 листопада поточного року на Вінниччині таких нараховується близько 80 %. Найкраща ситуація у Гайсинському, Крижопільському та Могилів-Подільському районі. Тут через Інтернет звітують 100 відсотків платників податку на додану вартість. Натомість, у Калинівському районі електронне ПДВ-звітування освоїли лише 63;%, а у м. Вінниця – 67,5% платників.

Утім, це засідання Громадської ради при ДПА у Вінницькій області особливо запам’ятається його учасникам. Адже, цього разу до регламенту роботи було включено демонстрацію дитячого анімаційного фільму „Місто мрії”. Отож, члени Громадської ради на деякий час мали змогу відчути себе дітьми, які вперше знайомляться із такими поняттями як бюджет, прибуток та податки, а також усвідомлюють те, що без сплати останніх настануть скрутні часи: не будуть працювати ні школи, ні лікарні, ні пожежні частини...

По завершенню Громадської ради її учасники дали високу оцінку ініціаторам, авторам і організаторам інноваційного проекту та підтримали позицію ДПС України з виховання сумлінності та законослухняності у молоді – майбутніх платників податків.

Відділ масово-роз’яснювальної роботи

та звернень громадян ДПА у Вінницькій області

 

 

Переглядів: 971 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024