Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Субота, 20.04.2024, 16:19
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2012 » Листопад » 27 » ДО УВАГИ БАНКІВ ТА ФІНАНСОВИХ УСТАНОВ!
15:13
ДО УВАГИ БАНКІВ ТА ФІНАНСОВИХ УСТАНОВ!
Порядок подання органам податкової служби повідомлення про відкриття/закриття рахунків суб’єктів господарювання
 У разі відкриття/закриття рахунків платників податків у фінансових установах національний банк України, банки та інші фінансові установи (далі - фінансові установи) подають відомості про це протягом трьох робочих днів з дня відкриття/закриття таких рахунків (включаючи день відкриття/закриття). Інформація подається в електронному вигляді з використанням засобів електронного цифрового підпису з посиленими сертифікатами відкритих ключів засобами електронної пошти мережі Інтернет (далі - засоби телекомунікаційного зв’язку) на єдину адресу zvit@sts.gov.ua до «Інформаційного порталу органів ДПС України».
Це передбачено п.2.1 р. ІІ Порядку подання повідомлень про відкриття/закриття рахунків платників податків у банках та інших фінансових установах до органів державної податкової служби, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 02.04.2012 № 426 (далі - Порядок).
У разі неможливості подання з технічних причин повідомлення в електронному вигляді таке повідомлення може бути надано або надіслано поштою з повідомленням про вручення в паперовому вигляді протягом трьох робочих днів з дня відкриття/закриття рахунка (включаючи день відкриття/закриття) до органу ДПС, у якому платник податків обліковується як платник податків і зборів. У такому випадку повідомлення надається або надсилається разом із супровідним листом, в якому зазначається причина неможливості подання повідомлення в електронному вигляді засобами телекомунікаційного зв’язку.
Датою початку видаткових операцій за рахунком платника податків у фінансовій установі є дата однієї з подій, що настала першою:
- отримання фінансовою установою повідомлення-відповіді з відміткою про взяття рахунка на облік в органі ДПС;
або
- реєстрація отримання фінансовою установою корінця повідомлення з відміткою про взяття рахунка на облік в органі ДПС. Департамент взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПС України
Переглядів: 823 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024