Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 10:05
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2012 » Червень » 26 » Графік роботи Центру обслуговування платників податків Хмільницької ОДПІ
08:10
Графік роботи Центру обслуговування платників податків Хмільницької ОДПІ

Хмільницька ОДПІ інформує платників податків про графік роботи Центру обслуговування платників податків :

 Працюємо для Вас щоденно з 9-00 до 18-00 год.

Вихідні : субота, неділя

Телефони для довідок. 2-21-36, 2-23-78.

 У діяльності Центру застосовуються сучасні технології, які дозволяють підняти на якісно вищий щабель взаємовідносини з платниками податків.

 В Центрі обслуговування платників податків впроваджуються стандартизовані та прозорі форми і методи обслуговування платників податків, що дозволить досягнути нової моделі функціонування податкової служби, трансформацію її у провідний, високоефективний орган виконавчої влади. Розроблено Регламент роботи Центру обслуговування платників податків та графік роботи центру, у яких визначено порядок та терміни обігу документів між структурними підрозділами, що дозволяє в оптимальні терміни видавати документи платникам податків.

 Зокрема можна отримати наступні адміністративні послуги:

 -податкові консультації юридичним і фізичним особам та можливість ознайомитись з періодичними виданнями на податкову тематику, скористатися комп’ютерною інформаційно-правовою базою «Ліга-закон», забезпечено вільний доступ до мережі Інтернет;

 -проведення звірок нарахованих та сплачених сум податків і зборів.

 Проводиться приймання податкової звітності та вхідної кореспонденції,  здійснюється обслуговування платників податків працівниками відділів оподаткування юридичних та фізичних осіб, робочі місця обладнані комп’ютерною технікою. Тут платники податків можуть отримати широкий спектр послуг, пов’язаних з адмініструванням та сплатою податків і зборів, та вирішити низку питань, які виникають у суб‘єктів господарювання.

 Здійснюється видача довідок та дозвільних документів.

 На інформаційних стендах тьа в спеціальних папках  розміщено необхідну інформацію: зразки заповнення податкової звітності, податковий календар з граничними термінами подання звітності та сплати податків, реквізити розрахункових рахунків, нормативна база, інформація зі звернення громадян та різноманітні довідники, поточні податкові оголошення та новини.

 Центр обслуговування платників податків також обладнано плазмовим монітором, на якому постійно висвітлюється актуальна податкова інформація та транслюються відеоролики на податкову тематику.

 

Хмільницька ОДПІ

Переглядів: 1194 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024