Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 28.03.2024, 19:23
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Вересень » 22 » Підприємці хочуть від податкової швидкісного Інтернету, інформації про контрагентів та спрощеної звітності
20:30
Підприємці хочуть від податкової швидкісного Інтернету, інформації про контрагентів та спрощеної звітності

       Через «поштові» скриньки, встановлені у приміщеннях податкових інспекцій на День підприємця, надійшло близько 7600 листів від платників. Про це повідомив заступник Голови ДПС України Олександр Клименко.

         За його словами, підприємці головним чином зверталися з пропозиціями щодо вдосконалення роботи ДПС та податкового законодавства.

        Так, запропоновано «розвантажити» центральний сервер ДПС шляхом запровадження регіональних серверів для прийняття звітності через Інтернет. Адже діюча система веб-звітування не завжди витримує пікове навантаження в останній день подачі документів.

        Крім того, платники хочуть від податкової окремого електронного сервісу, за допомогою якого можна було б отримувати розширену інформацію про своїх контрагентів. Зараз таку можливість мають тільки великі платники, залучені до експериментальної програми «горизонтального моніторингу».

       „Податкова служба переорієнтована на платників податків і всі наші новації спрямовані саме на покращення їх діяльності. Тому сприйняття представниками бізнесу нововведень є своєрідним підтвердженням правильності наших кроків. Слушні і цікаві пропозиції, які надійшли від підприємців, допоможуть нам врегулювати проблемні моменти та дійти консенсусу в спірних питаннях", - зазначив заступник Голови ДПСУ.

       Підприємці вимагають також остаточного законодавчого врегулювання спрощеної системи оподаткування та інших питань, пов'язаних з роботою малого бізнесу. В тому числі платники просять знов дозволити юридичними особам відносити на власні витрати товари та послуги, придбані у приватних підприємців.

       Серед позитивних моментів у роботі податкової служби підприємці відзначили мораторій на проведення перевірок суб'єктів малого бізнесу.

       „Всі отримані пропозиції та зауваження будуть опрацьовані та використані відомчими комісіями та робочими групами, що опікуються питаннями вдосконалення законодавства та реорганізації Державної податкової служби", - запевнив Олександр Клименко.

 Прес-служба ДПC України

Переглядів: 904 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024