Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Середа, 24.04.2024, 07:39
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Лютий » 6 » Півтисячі платників на Вінниччині зареєструвались у сервісі «Електронний кабінет»
23:13
Півтисячі платників на Вінниччині зареєструвались у сервісі «Електронний кабінет»

Найбільшою популярністю сервіс користується у фізичних осіб (87 відсотків користувачів). Незважаючи на те, що сервіс запрацював наприкінці 2013 року, вінничани, з його допомогою, вже подали близько 800 звітів.

 Спрощення роботи, завдяки сервісу, відмічають місцеві бізнесмени. Під час зустрічі з начальником ГУ Міндоходів у Вінницькій області Геннадієм Федиком вони зазначили, що функціонування сервісу «Електронний кабінет платника» пришвидшує процес подання звітності, допомагає слідкувати за станом ведення справ. А розділ «Календар платника», де автоматично позначаються документи, які вже подав користувач і ті, що найближчим часом потрібно подати – це дуже зручне нагадування. Керівник  ГО «Вінницький обласний клуб бухгалтерів» Лариса Гусар сказала, що інколи важко тримати на контролі всі терміни звітування та документи, а «Електронний кабінет» справжня «шпаргалка», яка завжди під рукою.

 Присутня на зустрічі з бізнесменами член Громадської ради при ГУ Міндоходів у Вінницькій області Ольга Брига також відмітила нововведений сервіс. А ще порадила кожному платнику зробити сайт Міндоходів закладкою на своєму робочому столі. Оскільки там завжди можна знайти оновлену інформацію, яка стосується податкового та митного законодавства, інструкції із проведення платежів та звітування, дізнатися про нововведення та залишити свій відгук про роботу податківців.

 На зустрічі з бізнесменами Геннадій Федик вкотре наголосив, що працювати в «Електронному кабінеті» можна з будь-якого комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет та запевнив, що пропозиції бізнесу щодо покращання його функціонування будуть опрацьовані фахівцями відомства.

 ГУ Міндоходів у Вінницькій області нагадує, що увійти до Електронного кабінету можна за адресою knp.minrd.gov.ua або за гіперпосиланням „Електронний кабінет платника податків” на порталі Міндоходів. Для цього потрібно авторизуватися за допомогою електронного цифрового підпису. Отримати такий підпис (ключ) можна безкоштовно в пунктах реєстрації акредитованого Центру сертифікації електронних ключів при Вінницькій, Жмеринській та Крижопільській ОДПІ. З детальною інструкцією щодо роботи Електронного кабінету можна ознайомитися на його головній сторінці, в якій покроково розписані етапи роботи з системою.

ГУ Міндоходів у Вінницькій області
Переглядів: 702 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024