Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 19.04.2024, 05:54
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Листопад » 18 » Приклад ефективного діалогу між владою та бізнесом
20:49
Приклад ефективного діалогу між владою та бізнесом

Віталій Хомутиннік: Закон про спрощену систему оподаткування – приклад ефективного діалогу між владою та бізнесом

Народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів, голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики Віталій Хомутиннік назвав знаковою подією підписання Президентом закону про спрощену систему оподаткування. Про це він сказав у п’ятницю, 18 листопада – в день, коли Глава держави підписав документ.

«Сьогодні сталася знакова подія - Президент підписав закон про внесення змін до Податкового кодексу та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності, в якому були враховані ключові вимоги малого та середнього бізнесу», - зазначив депутат.

Політик назвав закон про спрощену систему оподаткування прикладом ефективного діалогу між владою та бізнесом. За його словами, вирішено принципове питання, на якому наполягали підприємці, – юридичні особи можуть застосовувати спрощену систему оподаткування. Крім того, закон дозволяє юрособам відносити на валові витрати витрати, понесені у зв’язку з придбанням товарів та послуг у спрощенців.

Серед інших норм, сприятливих для бізнесу, В. Хомутиннік назвав збільшення обсягів доходу для платників єдиного податку, спрощення системи обліку, врегулювання взаємовідносин податківців та підприємців-спрощенців, видачу свідоцтва платника єдиного податку на безстроковій основі.

Парламентарій також висловив переконання у тому, що з набуттям чинності закону малий та середній бізнес, який забезпечує стабільний економічний розвиток у державі, отримає нові можливості для розвитку та зростання.

Прес-служба народного депутата України Віталія Хомутинніка

http://www.partyofregions.org.ua/ru/news/politinform/show/6684

 

Переглядів: 1789 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024