Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 05:19
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Листопад » 8 » Щодо порядку видачі копії ліцензії
09:00
Щодо порядку видачі копії ліцензії

Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення змін до Закону "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" (щодо порядку видачі копії ліцензії)                                           

Законодавчим актом врегульовано питання видачі копій ліцензій фізичним особам - підприємцям, які ведуть господарську діяльність у декількох місцях.

Зокрема, чинний закон доповнено положенням, яке передбачає, що "відокремлене місце провадження фізичною особою-підприємцем господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню, - це територія, приміщення, які відповідають вимогам ліцензійних умов, знаходяться поза межами місця проживання такої особи та належать їй на праві власності або користування".

Згідно із законом, засвідчена органом ліцензування копія ліцензії видається ліцензіату - юридичній особі на кожну філію, інший відокремлений підрозділ, а ліцензіату - фізичній особі-підприємцю на кожне відокремлене місце, де відповідний ліцензіат буде провадити зазначений у ліцензії вид господарської діяльності, та підтверджує право ліцензіата на таку діяльність.

У разі припинення провадження зазначеного у ліцензії виду господарської діяльності за місцем провадження такої діяльності, на яке була видана копія ліцензії, ліцензіат зобов’язаний протягом десяти робочих днів з дати припинення повідомити про це орган ліцензування у письмовій формі. Орган ліцензування повинен внести відповідні зміни до ліцензійного реєстру не пізніше наступного робочого дня з дати надходження такого повідомлення.

Відповідний законопроект зареєстровано за №8450.

http://www.vinsta.gov.ua/

 

Переглядів: 905 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024