Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 28.03.2024, 23:54
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Серпень » 20 » Щодо взяття на облік об’єктів оподаткування
13:28
Щодо взяття на облік об’єктів оподаткування

Щодо взяття на облік об’єктів оподаткування

або об’єктів, які пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність

          Хмільницька ОДПІ доводить до платників податків, що відповідно до ст. 63 Податкового кодексу України та Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженим наказом ДПА України № 979 від 22.12.2010 року  платник податків зобов’язаний повідомляти про всі об’єкти оподаткування і об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, органи державної податкової служби за місцезнаходженням таких об’єктів (за основним та неосновним місцем обліку).

            Об’єктами оподаткування є майно та дії, у зв’язку з якими у платника податків виникають обов’язки щодо сплати податків та зборів.

            Повідомлення про об’єкти оподаткування за ф.  20-ОПП (додаток 11) подається протягом 10 робочих днів після його реєстрації, створення чи відкриття до органу державної податкової служби за місцезнаходженням такого об’єкта.

            У разі зміни відомостей про об’єкт оподаткування, а саме: зміна типу, найменування, місцезнаходження або стану об’єкта оподаткування, платник податків надає зазначене повідомлення за ф.  20-ОПП з оновленою інформацією до органу державної податкової служби за місцезнаходженням об’єкта оподаткування, щодо якого відбулися зміни.

            При надходженні до органу державної податкової служби від органів державної реєстрації, органів виконавчої влади або органів місцевого самоврядування відомостей про об’єкти оподаткування платника податків, які відсутні в органі державної податкової служби, така інформація не пізніше наступного дня після її отримання вноситься до Єдиного банку даних юридичних осіб або Реєстру самозайнятих осіб.

           Детальніше дивіться Наказ Державної податкової адміністрації України  від 22.12.2010 № 979, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30.12.2010 за № 1439/18734 "Про затвердження Порядку обліку платників податків і зборів"

http://sta.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=306379&cat_id=240136&showHidden=1

 

Переглядів: 1281 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024