Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 10:24
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2013 » Вересень » 11 » Україна налаштована реалізувати увесь потенціал поглибленої співпраці з ЄС, - Міністр О.Клименко
08:44
Україна налаштована реалізувати увесь потенціал поглибленої співпраці з ЄС, - Міністр О.Клименко

 Реалізація митних та податкових реформ, передбачених Угодою про Асоціацію з Європейським Союзом, сьогодні є серед основних пріоритетів у діяльності Міністерства доходів і зборів України. Про це Міністр Олександр Клименко повідомив  під час зустрічі з Головою Всесвітньої федерації палат Міжнародної торгової палати, Президентом ТПП Словаччини Петером Мігоком.

 „Ми налаштовані реалізувати увесь потенціал поглибленої співпраці з ЄС. Міністерство працює над удосконаленням та спрощенням податкового та митного законодавства, адаптацією його до принципів і директив ЄС та норм ВТО”, – підкреслив  Олександр Клименко.

 Серед пріоритетів порядку денного у митному співробітництві з ЄС Міністр назвав створення безперешкодних умов для ведення міжнародної торгівлі, зокрема запровадження інституту Уповноваженого економічного оператора. Значну увагу Міністерство також  приділяє побудові ефективної системи аналізу ризиків для боротьби з правопорушеннями, розвитку митної інфраструктури, відкриттю нових пунктів пропуску на кордоні з ЄС.

 Петер Мігок зі свого боку підтримав євроінтеграційні наміри України та  відзначив ефективну діяльність Міністерства доходів і зборів України у сфері адміністрування податкових платежів і митних зборів. Разом з тим голова  Всесвітньої федерації палат закликав до посилення заходів щодо протидії тіньової економіки, оскільки саме вона безпосередньо  впливає на конкурентоспроможність держави.

 „Податки повинні платити усі, оскільки ті, хто не платить   - руйнують бізнес чесних підприємців. Ми готові допомогти Україні у створенні ефективної системи, яка б сприяла залученню коштів до державної казни. У свою чергу, така прозора система якнайкраще б стимулювала іноземних інвесторів вкладати в Україну та, що найголовніше, діяльність вітчизняних підприємств”, – зазначив Петер Мігок.

 Особлива увага під час зустрічі була приділена питанню сертифікації походження товарів. За словами Олександра Клименка, всі зміни, які прийматимуться у цій системі, повинні бути орієнтовані, перш за все, на інтереси платників податків. Міндоходів готове до співпраці з учасниками ринку та Торгово-промисловою палатою України у питанні спрощення процедури видачі таких сертифікатів.

Прес-служба Міндоходів

http://minrd.gov.ua/

Переглядів: 753 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024