Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Вівторок, 23.04.2024, 12:13
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Листопад » 30 » Уряд бажає підтримати підприємців
09:10
Уряд бажає підтримати підприємців

Кабінет Міністрів України планує найближчим часом забезпечити більш сприятливі умови розвитку малого і середнього підприємництва. На розгляд Верховної ради винесено проект Закону "Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні". Перед усім Законопроект спрямований на розвиток суб'єктів малого і середнього підприємництва в цілях формування конкурентного середовища в економіці України та забезпечення їх конкурентоспроможності. Окрім цього нововведення мають стимулювати інвестиційну та інноваційну активність підприємців, сприяти їм в просуванні вироблених ними товарів (робіт, послуг), результатів інтелектуальної діяльності на ринок України і ринки іноземних держав тощо.

Проектом пропонується встановити єдині підходи до регулювання відносин, що виникають між підприємцями та органами влади у сфері розвитку та державної підтримки малого і середнього підприємництва, визначити поняття "суб'єктів малого і середнього підприємництва", інфраструктури його підтримки, види і форми такої підтримки.

Законопроектом встановлено, що підтримка суб'єктів малого і середнього підприємництва і об'єктів інфраструктури підтримки малого і середнього підприємництва, включає фінансову, інформаційну, консультаційну підтримку таких суб'єктів і організацій, підтримку в області підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації їх працівників, підтримку у сфері інновацій, науки і промислового виробництва, підтримку суб'єктів малого і середнього підприємництва, що здійснюють експортну діяльність.

За інформацією

Відділу масово-роз‘яснювальної роботи

та звернень громадян ДПА у Вінницькій області

Переглядів: 931 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024