Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 08:36
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Березень » 23 » Уряд звільнив заступників Голови ДФС та прийняв відставку її керівника Ігоря Білоуса
20:22
Уряд звільнив заступників Голови ДФС та прийняв відставку її керівника Ігоря Білоуса

За результатами службового розслідування діяльності вищих посадових осіб Державної фіскальної служби України, Уряд України прийняв рішення про звільнення Першого заступника Голови ДФС, керівника податкової міліції Володимира Хоменка та заступника керівника Державної фіскальної служби, відповідального за діяльність митниці, Анатолія Макаренка. Кабінет Міністрів прийняв заяву про відставку Голови ДФС Ігоря Білоуса.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в понеділок, 23 березня.

Він повідомив про завершення службового розслідування щодо діяльності вищих посадових осіб Державної фіскальної служби.

Глава Уряду нагадав, що Кабінетом Міністрів України три тижні тому було прийнято рішення про «проведення комплексного службового розслідування діяльності ДФС, в тому числі митниці і податкової міліції». Відповідна комісія налічувала 28 членів, у тому числі представників бізнесу і депутатських фракцій і членів Кабінету Міністрів України.

Арсеній Яценюк назвав серед основних виявлених корупційних схем «відкати» при відшкодуванні податку на додану вартість: «14 майданчиків (колишнього Міністра доходів і зборів України. – ред.) Клименка розпорошено в біля 100 крупних конвертаційних центрів, загальний обсяг конвертації - до 20 мільярдів гривень. Так звана програма виготовлення контрафактної горілки діє до сьогодні. Вертикальна система збору з кожної партії товарно-матеріальних цінностей зараз змінилася на тотальну контрабанду та корупцію безпосередньо на митних постах. Наверх не носять, все внизу ділять, що підтримується представниками правоохоронних органів».

За результатами службового розслідування, наголосив Арсеній Яценюк, Уряд приймає рішення про звільнення Першого заступника Голови Державної фіскальної служби, керівника податкової міліції Володимира Хоменка та заступника керівника Державної фіскальної служби, відповідального за діяльність митниці, Анатолія Макаренка.

Після оголошення під час засідання Уряду Міністром економіки України Айварасом Абромавичусом результатів службового розслідування Голова ДФС Ігор Білоус оголосив про відставку. Кабінет Міністрів прийняв заяву про відставку Ігоря Білоуса.

ДЕПАРТАМЕНТ ІНФОРМАЦІЇ ТА КОМУНІКАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ СЕКРЕТАРІАТУ КМУ

Переглядів: 663 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024