Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Субота, 20.04.2024, 15:20
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Лютий » 23 » Звернення до активу та членів Асоціації платників податків України
20:55
Звернення до активу та членів Асоціації платників податків України

Останні дні змінили нашу державу назавжди. Зроблено неймовірно важливий крок уперед для того, щоб Україна стала по-справжньому демократичною європейською країною. Країною, в якій влада буде чути та враховувати думку своїх громадян.

За весь час свого існування Асоціація платників податків України завжди працювала як аполітична громадська організація. Була і залишається рівновіддаленою від усіх політичних партій. Проте, у нас існує своя «політика», в центрі якої стоїть платник податків.

Крім того, бути поза політикою – не означає не мати своєї позиції. Вважаю, що зараз наступає час, коли потрібно говорити те, про що ми ніколи не говорили.

Я цілком і повністю засуджую дії, які протягом останніх днів призвели до смерті десятків невинних людей у мирний час. Було скоєно найбільший злочин за часи Незалежної України. Такі діяння мають бути негайно розслідувані. Винні мають понести покарання.

У ці важкі хвилини ми можемо або загартуватись, або зневіритись у власних силах. Безумовно, маємо обрати перший шлях!

Перші кроки до стабілізації існуючої кризи вже зроблені. Це дає надію та віру в майбутнє.

Під час нашої з вами багаторічної праці ми завжди намагалися бути контролером української влади. Натомість, сталося так, що вона сприймала нас своїми підлеглими. 

Тому хочу сказати і про наші помилки.

Маємо бути відвертими один перед одним та визнати, що наші зусилля, направлені на подолання існуючої прірви у відносинах між владою та бізнесом, не завжди були ефективними.

На жаль, ми не працювали з владою як з партнером.

Не до кінця нам вдалося встановити рівноправні та взаємовідповідальні стосунки, у яких амбіції влади не переважали б над конструктивною розмовою.

Попередня влада відходить або вже відійшла. Врешті-решт, вона показала себе до кінця. Було збудовано потужну корупційну систему залякування бізнесу та безконтрольного тиску на підприємців.

Тому сьогодні важливо, щоб зі зміною прізвищ було збудовано й нову прозору демократичну систему стосунків громадськості та влади, яка б ніколи не повторила старих помилок. Бути активним учасником її формування – ось головна роль громадськості.

Додам, що Асоціація ніколи не переставала бути та без сумнівів й надалі буде захисником прав та інтересів кожного платника податків.

На нас чекає велика робота. Наше головне завдання – це зберегти як єдність України, так і єдність в рядах членів Асоціації.

 Переконаний, що ми маємо активно впливати на державну політику в сфері оподаткування. Пріоритетами нашої діяльності має стати участь у формуванні податкового законодавства, громадський контроль за діяльністю фіскальних органів, встановлення справжньої та дієвої співпраці з органами влади.

Від протистояння в системі «держава – громадянин» ми повинні перейти до усвідомлення своїх спільних інтересів.

І можливим це буде тільки на основі громадянських цінностей, їх безумовному утвердженні та сприянні дотриманню прав та законних інтересів громадян і, зокрема, платників податків. Це дуже важлива місія для Асоціації, особливо сьогодні, у ці трагічні для України часи.

Глибоко сумую за тими, хто поклав свої життя за краще майбутнє нашої Батьківщини. Неймовірний біль та смуток живе зараз у моєму серці.

Світла пам'ять про українських героїв не згасне ніколи!

Схилимо свої голови перед загиблими!

Слава Героям!

Слава Україні!

Перший віце-президент АППУ,

Генеральний директор Генеральної дирекції АППУ

Василь Матійчик

Переглядів: 755 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024