Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 26.04.2024, 07:01
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Червень » 9 » Керівники фіскальної служби Вінниччини на прямому зв’язку з громадськістю та бізнесом регіону
07:31
Керівники фіскальної служби Вінниччини на прямому зв’язку з громадськістю та бізнесом регіону

Підтвердженням цьому є 325 різноманітних заходів, організованих службою, задля налагодження конструктивного діалогу з платниками податків та громадянами. Серед них засідання „круглих столів”, зустрічі з громадськістю, громадські слухання.

Досить часто проведення таких заходів ініціює сам начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський. Ось і сьогодні до нього завітали представники одного з платників податків регіону щоб спільними зусиллями, детально розібратися в ситуації, що склалась на підприємстві, та віднайти, у рамках законодавчого поля, шляхи її вирішення.

Очільник обласних фіскальів налаштовує працівників, насамперед, на упереджувальну роботу. Він порівнює фіскальну службу з своєрідним лікарем економічних процесів для якого одним із найважливіших постулатів є не нашкодити хворому. Тож закликає і працівників відомства при виконання своїх функціональних повноважень керуватись цим же правилом. та почути кожного платника.  „Застосування штрафних санкцій – це ін'єкція хворому, лікування якого іншим методом може лише погіршити його стан. Тому слід детально ознайомитися із „історією його хвороби” і, принаймні, спробувати провести процедуру лікування без фінансових наслідків для такого платника», - переконаний Руслан Васильович.  

Відділ комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області

 

Переглядів: 673 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024