Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Субота, 27.04.2024, 15:09
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Червень » 19

Відкрила Семінар з привітальним словом Генеральний директор АППУ Людмила Герасименко. Зокрема, вона зазначила, що Семінар проводиться на численні прохання платників податків і за результатами проведеного їх опитування про актуальність тематики заходу, а також з метою об'єднати бухгалтерів і керівників підприємств - членів Асоціації платників податків України для підвищення ефективності ведення бізнесу, удосконалення податкового законодавства.
Подякувала керівникам ТВ АППУ у м. Києві та Київській області за сприяння в організації та проведення даного заходу.

Людмила Герасименко відзначила, що Асоціація не стоїть на місці. Зовсім нещодавно було відзначено перший рік роботи нової команди АППУ на чолі з Президентом Гріголом Катамадзе. З результатами діяльності Асоціації, її досягненнями, планами на майбутнє можна ознайомитися на офіційному сайті appu.org.ua. Зазначила, що протягом всього цього періоду, в умовах складної соціально-економічної ситуації в країні, Асоціаці ... Читати далі »

Переглядів: 1020 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 19.06.2016 | Коментарі (0)

ТЕМА НОМЕРА

Облікові політики та облікові оцінки за правилами МСФЗ

Основним стандартом, що застосовується при обранні та застосуванні облікових політик, обліку змін в облікових політиках, змін в облікових оцінках та виправленні помилок попереднього періоду, є МСБО 8.

Метою цього стандарту є визначення критеріїв для обрання та змінювання облікових політик, визначення облікового підходу та розкриття інформації про зміни в облікових політиках, зміни в облікових оцінках та виправлення помилок.

Розглянемо основні положення такого стандарту, у тому числі щодо виправлення помилок у фінансовій звітності, допущених у попередніх звітних періодах.

ПОДАТОК НА ДОДАНУ ВАРТІСТЬ

Кошти за повернутий товар - передоплата іншого товару

http://www.visnuk.com.ua/ua/pubs/id/9896

Відповідаємо на запитання щодо порядку складання розрахунку кор ... Читати далі »

Переглядів: 588 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 19.06.2016 | Коментарі (0)

Лист ГУ ДФС у Вінницькій області від 01.06.2016р.  №964/10/02-32-12-03

Головне управлiння ДФС у Вiнницькiй областi розглянуло звернення [...] щодо справляння плати за землю, i в межах компетенцiї повiдомляє наступне.

Питання оподаткування регулюються Податковим кодексом України вiд 02.12.2010 року № 2755-VI iз змiнами та доповненнями (далi — ПКУ).

Статтею 10 ПКУ визначено, що до мiсцевих податкiв вiднесено податок на майно, до складу якого входить плата за землю.

Сiльськi, селищнi, мiськi ради в межах своїх повноважень приймають рiшення про встановлення мiсцевих податкiв та зборiв, що визначено пункт 12.3 статтi 12 ПКУ, при цьому, як визначено пунктом 10.2 статтi 10 ПКУ, — обов’язково установлюють єдиний податок та подато ... Читати далі »

Переглядів: 642 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 19.06.2016 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024