Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Субота, 20.04.2024, 14:25
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Липень » 10

Парламент відмінив фактичні перевірки для «спрощенців». Таке одне з положень прийнятого сьогодні Верховною Радою закону про внесення змін до Податкового кодексу. Про це повідомив голова парламентського комітету з питань фінансів, банківської діяльності, податкової і митної політики Віталій Хомутиннік під час брифінгу у Верховній Раді.

За його словами, усі інші види перевірок залишаються. «Мораторій на перевірки закінчився, його дія закінчилася 1 липня. Ніяких пропозицій про його продовження, в тому числі і в Уряду, не було. Якщо вони будуть, погоджені з Кабміном, то ми їх розглянемо», - сказав Хомутиннік. Як зазначив народний депутат, у підприємців було півроку, щоб привести податкове поле у відповідність з вимогами Податкового кодексу.

Також Верховна Рада відмінила штрафи для т ... Читати далі »

Переглядів: 1067 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 10.07.2011 | Коментарі (0)

Українська аудиторська служба при підтримці Українського союзу промисловців та підприємців за участі Державної податкової служби України започатковує проведення Податкових форумів, присвячених імплементації Податкового кодексу. На форумах обговорюватимуться найактуальніші проблеми застосування та адміністрування податків у контексті Податкового кодексу.

15-17 липня 2011 року проводиться І Податковий форум у Криму: відбудеться засідання Практикуму із застосування та адміністрування податку на прибуток. Тема засідання Практикуму - «Застосування норм Податкового кодексу при сплаті податку на прибуток у контексті Податкового кодексу України» (визнання доходів та витрат платників податків з метою визначення об’єкту оподаткування податком на прибуток, порядок обчислення податку, основні засоби, необоротні активи та амортизація, операції з платниками єдин ... Читати далі »

Переглядів: 1095 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 10.07.2011 | Коментарі (0)

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин, відповідаючи на запитання журналістів під час брифінгу по завершенню восьмої сесії Верховної Ради України, висловив сподівання на першочерговий розгляд парламентом у вересні змін до Податкового кодексу, що стосуються підприємців, які працюють за спрощеною системою оподаткування. «Я сподіваюся, що на наступній сесії першим буде розглянуто питання про внесення змін до Податкового кодексу у частині спрощеної системи оподаткування», - зазначив він.

При цьому керівник парламенту уточнив, що цей законопроект вже готовий до розгляду. В.Литвин підкреслив, що процес розгляду Верховною Радою відповідного законопроекту є досить непростий.

(Довідково: Законопроект №8521 прийнятий у першому читанні 16 червня 2011 року).

... Читати далі »

Переглядів: 959 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 10.07.2011 | Коментарі (0)

Законом, зокрема, встановлено, що максимальний розмір пенсії (крім пенсійних виплат, що здійснюються з Накопичувального пенсійного фонду) або щомісячного довічного грошового утримання (з урахуванням надбавок, підвищень, додаткової пенсії, цільової грошової допомоги, пенсії за особливі заслуги перед Україною, індексації та інших доплат до пенсії, встановлених законодавством, крім доплати до надбавок окремим категоріям осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною), призначених (перерахованих) відповідно до Митного кодексу України, законів "Про державну службу", "Про прокуратуру", "Про статус народного депутата України", "Про Національний банк України", "Про Кабінет Міністрів України", "Про дипломатичну службу", "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про судову експертизу", "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи", "Про державну підтримку засобів масової інформації та со ... Читати далі »

Переглядів: 2905 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 10.07.2011 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024