Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Середа, 24.04.2024, 13:51
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Грудень » 01

Кожен десятий підприємець-спрощенець України сьогодні відвідав податкову та отримав роз’яснення оновленого законодавства

1 грудня понад 230 тисяч підприємців, що складає понад 10% від загальної кількості фізичних осіб - СПД країни, взяли участь у податкових семінарах із роз’яснення та консультацій стосовно оновленого податкового законодавства.

Чи не найбільша зацікавленість та кількість відвідувачів спостерігалася у податкових інспекціях Сум, Івано-Франківська, Львова, Вінниці та Рівного. Це пояснюється тим фактом, що саме в цих регіонах зареєстрована значна кількість підприємців-спрощенців, які здебільшого й скористалися можливістю отримати відповіді на питання, що виникають у їх підприємницькій діяльності.

... Читати далі »

Переглядів: 2099 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 01.12.2011 | Коментарі (0)

Першими мали змогу ознайомитись з мультфільмом "Місто мрії” в м.Хмільнику учні молодших класів середньої загальноосвітньої школи I-III ст. №3 м.Хмільника, які в читальному залі Хмільницької районної бібліотеки для дітей стали свідками цікавої пригоди дітей Сан Санича Лелеко –податкового інспектора. Мультфільм створено за ініціативи голови ДПС України Олександра Клименка та сприяння Громадської організації "Асоціація ветеранів податкової служби України”. Мультфільм для малечі у м.Хмільнику було претезнтовано керівником Хмільницької ОДПІ Миколою Біликом, який розповів дітям про важливість наповнення казни держави в цілому та міста Хмільника зокрема. Адже хто не сплачує податки, того чекає доля героя мультфільму Мишка, який хотів будувати свої статки за рахунок інших. Презентація мультфільму відбулась завдяки колективу дитячої бібліотеки (завідуюча Панаскевич Г.І.) та за технічного сприяння Хміл ... Читати далі »
Переглядів: 1469 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 01.12.2011 | Коментарі (0)

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 25.08.1998 р. №1340 „Про Порядок обліку, зберігання, оцінки конфіскованого та іншого майна, що переходить у власність держави, і розпорядження ним” Державна податкова адміністрація у Вінницькій області проводить конкурс на включення суб’єктів господарювання до Єдиного реєстру торгівельних організацій, яким надається право реалізації та зберігання безхазяйного та іншого майна, що перейшло у власність держави на 2012 рік.

Для участі в конкурсі претендентам необхідно в термін до 14 грудня 2011 року надати до ДПА у Вінницькій області за адресою : м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7 (телефон для довідок 59-23-45) такі документи:

- заяву про включення до ... Читати далі »

Переглядів: 828 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 01.12.2011 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024