Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Субота, 20.04.2024, 16:35
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Червень » 27

 Хмільницька ОДПІ інформує, що суб’єкти господарювання –платники єдиного податку можуть на час відпустки не сплачувати єдиний податок, однак, це стосується тих із них, котрі не використовують працю найманих осіб.

 Не сплачувати податок на час відпустки «спрощенці»  можуть раз на рік протягом одного місяця. Для цього подають заяву у довільній формі про період щорічної відпустки до податкової інспекції за місцем податкового обліку.

 Згідно із нормами Податкового кодексу України платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок авансовими внесками не пізніше 20 числа поточного місяця. Щоб уникнути порушення терміну сплати авансових платежів фахівці Міндоходів рекомендують заздалегідь  повідомляти про те, що ви вирішили скористатись своїм правом на щорічну відпустку.

 Звільнення від сплати податку можливе також на період хвороби,  яка підтверджується копією листка непрацездатності, як ... Читати далі »

Переглядів: 721 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 27.06.2014 | Коментарі (0)

 Якщо продавець товарів/послуг відмовляється надати податкову накладну або порушив порядок її заповнення або порядок реєстрації в Єдиному реєстрі, то покупець таких товарів/послуг має право додати до податкової декларації за звітний податковий період заяву із скаргою на такого постачальника. Ця заява є підставою для включення сум податку до складу податкового кредиту. Таке право зберігається за ним протягом 60 календарних днів, що настають за граничним терміном подання податкової декларації за звітний (податковий) період, у якому не надано податкову накладну або порушено порядок її заповнення чи порядок реєстрації в Єдиному реєстрі. До заяви потрібно додати копії товарних чеків або інших розрахункових документів, що засвідчують факт сплати податку у зв’язку з придбанням таких товарів/послуг або копії первинних документів, складених відповідно до Закону України ”Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні”, що підтверджують факт отримання таких то ... Читати далі »

Переглядів: 827 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 27.06.2014 | Коментарі (0)

З метою попередження можливості проведення терористичних актів в багатоквартирних житлових будинках або поблизу них – організовуйте вивчення реального стану і розташування будівель, з цією метою вимагайте від відповідальних осіб житлово-комунальних органів проведення регулярних обстежень прилеглої території, підвальних та технічних приміщень. Знання реального стану та особливостей території мешкання вкрай необхідне для запобігання можливості проведення терористичного акту.

Вивчіть, які приміщення, вузли, агрегати встановлені (побудовані) у будинку та поблизу нього ( по периметру) а також чітко з’ясуйте:

Ø            ким вони обслуговуються або орендуються;

Ø            хто несе відповідальність за їх експлуатацію та утримання;

Ø      &n ... Читати далі »

Переглядів: 1100 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 27.06.2014 | Коментарі (0)

 Співробітники оперативно-слідчих підрозділів ГУ Міндоходів у Вінницькій області змусили шахраїв повернути 35 тисяч гривень обдуреним позичальникам. Саме таку суму внеску за майбутній кредит отримав від ряду громадян мешканець Вінниччини. Для здійснення незаконної діяльності зловмисник зареєстрував фірму по наданню довгострокових позик громадянам під відсотки. Втім, як з’ясувалося в ході досудового розслідування, ділок мав на меті лише отримання авансових платежів від позичальників: ні кредитів, ні свого авансу обдурені позичальники не отримали б. Натомість отримані злочинним шляхом кошти були б легалізовані через витрати на забезпечення господарської діяльності та власні потреби. Інформацію про скоєне правопорушення вчасно виявили оперативники підрозділу протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом. Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 209 ... Читати далі »

Переглядів: 645 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 27.06.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024