Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 28.03.2024, 17:48
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Серпень » 22 » «Підбір фахових працівників і жорсткий контроль – основа боротьби з корупцією»
08:09
«Підбір фахових працівників і жорсткий контроль – основа боротьби з корупцією»

На цьому під час антикорупційного форуму з громадськістю, представниками бізнесу, журналістами наголосив в.о. заступника начальника ГУ Міндоходів у Вінницькій області Руслан Осмоловський. Присутніми на заході також були заступник начальника управління-начальник відділу по боротьбі з корупцією та злочинністю СБУ у Вінницькій області Олександр Шевченко, начальник Вінницької митниці Олександр Савчук, а також Антон Квятковський – заступник начальника прикордонної служби. Керівники висловлювали свою позицію, щодо корупційних проявів на території Вінницької області та розповідали про заходи, які вживають.

Вінниччина  має прикордонний статус, а ситуація у державі наразі складна, тому важливо упереджувати та карати недобросовісних працівників митних та контролюючих органів на державному кордоні, органів фіскальної служби, виважено підбирати кадри, врегулювати усі спірні моменти у законодавстві, мінімізувати кількість безпосередніх контактів із платниками. Руслан Осмоловський також зазначив, що триматиме на жорсткому особистому контролі всі повідомлення про зловживання службовим становищем у територіальних органах фіскальної служби. «Інспектор, що проводить перевірку, не цар і не Бог, щоб чинити  все на власний розсуд. Він у першу чергу людина, яку держава найняла для виконання певних завдань, тому діяти повинен виключно у рамках законодавства», − сказав посадовець.  Свої пропозиції і вимоги до керівників висунули представники бізнесових структур і громадськості. Зокрема голова територіального відділення асоціації платників податків Юрій Захарчук запропонував на законодавчому рівні врегулювати питання з товарно-транспортними накладними,  оскільки у законодавстві чітко не визначена норма щодо них. Незалежний аудитор Надія Манько звернулася з пропозицією щодо введення персональної відповідальності інспекторів за їх дії та запропонувала свої послуги для підвищення рівня фахових знань працівників служби.

Реалії сьогодення не дають часу і права на зволікання в боротьбі з  корупційними явищами та вимагають  конкретних, впевнених заходів по їх викоріненню і тісної співпраці з громадськістю,  адже наповнений бюджет – це стабільність для усіх верств суспільства.

 ГУ Міндоходів у Вінницькій області 

http://vin.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/160846.html

Переглядів: 677 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024