Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 26.04.2024, 20:48
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Липень » 10 » Романа Насірова обрано Президентом Внутрішньо-європейської організації податкових адміністрацій (ІОТА)
15:19
Романа Насірова обрано Президентом Внутрішньо-європейської організації податкових адміністрацій (ІОТА)

Вперше в історії Україна очолить Внутрішньо-європейську організацію податкових адміністрацій (ІОТА). Голову Державної фіскальної служби України Романа Насірова обрано Президентом ІОТА.

На 20-му засіданні Генеральної Асамблеї Організації представники 46 податкових відомств світу підтримали кандидатуру Романа  Насірова на посаду Президента ІОТА.

Коментуючи своє обрання на посаду Президента Організації, Роман Насіров наголосив, що для України це важлива подія: «Для України – це величезна подія. Ми очолюємо IOTA вперше. Наступного року у нашої країни є можливість отримати всі переваги проведення засідання Генеральної Асамблеї, яке за правилами організації проводиться в державі Президента IOTA. Ми вдячні за цю можливість, за визнання нашого досвіду і професіоналізму».

Він підкреслив, що Україна зробила вибір на користь Європейської спільноти, європейських цінностей та свобод, саме тому визнання та довіра європейських колег є надзвичайно важливими для української держави.

«Ми готові використовувати досвід інших країн для поліпшення нашої власної податкової системи. Але ми також будемо раді поділитися власними досягненнями та здобутками із європейськими колегами, зокрема, в сфері електронізації сервісів», - додав Голова ДФС.

«Ми розуміємо всю важливість розширення міжнародних контактів у податковій сфері для вдосконалення діяльності вітчизняної фіскальної служби. Україна готова поглиблювати співпрацю у цій сфері та на прикладі інших країн вдосконалювати власну податкову систему. Членство в ІОТА надає нам можливість долучатись до процесів обміну інформацією, підвищувати професійний рівень працівників податкової служби шляхом участі у заходах організації та обмінюватися досвідом з іншими країнами», - зазначив Голова ДФС під час виступу на засіданні Генеральної Асамблеї.

Говорячи про пріоритетні завдання роботи Організації на наступний рік, Роман Насіров акцентував увагу на трьох аспектах: удосконаленні  контролю за дотриманням податкового законодавства та збиранням податків; розвитку сервісів для платників податків та зниження адміністративного навантаження; зменшенні витрат на податкове адміністрування.

«Ми вбачаємо своє завдання у координації членів IOTA у подальшому ефективному забезпеченні співробітництва між податковими адміністраціями у європейському регіоні та підтримці їх розвитку. Наша основна мета – продовжити курс на поглиблення кооперації між європейськими країнами у податковій сфері та стимулювати міжвідомчу взаємодію», - підсумував Голова ДФС. 

Прес-служба Державної фіскальної служби України

Переглядів: 537 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024