Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Середа, 08.05.2024, 16:00
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Вересень » 24

Президент підписав Закон про звільнення благодійної допомоги для АТО від оподаткування податком на доходи фізичних осіб

Президент України Петро Порошенко підписав Закон № 1668-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо деяких питань оподаткування благодійної допомоги», яким тимчасово, на час проведення антитерористичної операції, благодійна допомога, що надається на потреби її проведення, звільняється від оподаткування податком на доходи фізичних осіб.

Закон, запропонований Президентом за підсумками зустрічі з волонтерами у серпні, визначає, що суми коштів, отриманих благодійниками – фізичними особами (які внесені до Реєстру волонтерів антитерористичної операції) на банківські рахунки для надання благодійної допомоги на користь АТО, не включатимуться до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку на доходи фізичних осіб.

Крім того, тимчасово, на ... Читати далі »

Переглядів: 757 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 24.09.2014 | Коментарі (0)

29 вересня 2014 року о 16 год. 00 хв. Державна фіскальна служба України на базі інформаційного портала „Ліга.net” проведе чергову Інтернет-конференцію на тему: „Військовий збір: хто, коли, скільки і куди?”. На запитання платників відповідатиме заступник директора  Департаменту доходів і зборів з фізичних осіб Наумов Сергій Михайлович.

Свої запитання залишайте на порталі „ Ліга.net http://press.liga.net/announces/internet_konferentsiya_sergeya_naum

 

Переглядів: 716 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 24.09.2014 | Коментарі (0)

24 вересня 2014 року начальником ГУ ДФС у Вінницькій області Мирославом Васильовичем Проданом на порталі ИНТЕРАКТИВНАЯ БУХГАЛТЕРИЯ www.interbuh.com.ua  була проведена інтернет-конференція щодо алгоритму обчислення та нюансів сплати військового збору. Пропонуємо Вам стенограму даної он-лайн конференції.

Доброго дня, шановні учасники онлайн-конференції!
Мотивації запровадження законодавцями військового збору загальновідомі та зрозумілі. Окремо слід наголосити, що поява в країні нового податку не спричинила в суспільстві негативного резонансу, навпаки — українці прагнуть усіляко допомогти державі в скрутні часи. Водночас новий платіж наразі є актуальним предметом для запитань, що виникають як у бухгалтерів, так і в громадян. Тож запрошуємо вас скористатися можливостями онлайн-спілкування й вирішити всі ... Читати далі »

Переглядів: 1221 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 24.09.2014 | Коментарі (0)

В який термін ФО, щодо яких починаючи з 08.07.2014 до ЄДР внесено запис про припинення підприємницької діяльності ФОП, подають звітність за останній звітний період?

      Відповідно до Закону України від 13 травня 2014 року № 1258-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення процедури державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичних осіб – підприємців за заявницьким принципом», який набрав чинності 08.07.2014 відбулися зміни у порядку припинення підприємницької діяльності фізичної особи - підприємця.
     Зняття з обліку фізичних осіб – підприємців в контролюючих органах здійснюється на підставі надходження від державного реєстратора повідомлення про проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичної особи – підприємця із зазначенням номера та дати внесення відповідного запису до Єдиного ... Читати далі »
Переглядів: 1905 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 24.09.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024