Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Середа, 08.05.2024, 11:18
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Вересень » 01

ПРО ВВЕДЕННЯ ДОДАТКОВИХ МЕХАНІЗМІВ ДЛЯ СТАБІЛІЗАЦІЇ ГРОШОВО-КРЕДИТНОГО ТА ВАЛЮТНОГО РИНКІВ УКРАЇНИ

Постанова Правління Нацбанку України від 29.08.2014 р. № 540

Враховуючи суспільно-політичне напруження, наявність певних елементів ризику та невизначеності щодо подальшого розвитку ситуації, а також беручи до уваги економічні проблеми, пов’язані з проведенням антитерористичної операції на території України, з метою недопущення використання фінансової системи України для відмивання грошей і фінансування тероризму та врегулювання ситуації на валютному ринку України, керуючись ст. 99 Конституції України, статтями 6, 7, 15, 33, 55 та розділами IV, V, VIII Закону України «Про Національний банк України», статтями 66, 67 та главою 11 Закону України «Про банки і банківську діяльність», статтями 4, 6 та 11 Декрету Кабінету Міністрів України від 19.02.93 р. № 15-93 &la ... Читати далі »

Переглядів: 1151 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 01.09.2014 | Коментарі (0)

Оперативними співробітниками ГУ Міндоходів у Вінницькій області спільно з підрозділами УМВС України в області виявлено незаконне виробництво алкогольної продукції в одній з промислових зон у м. Вінниці. Підпільна лінія здійснювала виробництво горілчаної продукції у промислових масштабах: за одну зміну, а працювало нелегальне виробництво переважно в нічну пору, з-під конвеєра, за попередніми підрахунками, виходило декілька сотень ящиків оковитої. В ході санкціонованого обшуку правоохоронцями виявлено та вилучено більше півтонни спирту, 8 тисяч марок акцизного податку з ознаками підробки, а також обладнання для виготовлення фальсифікату – лінії по розливу, резервуари, насосні станції, купажні ємності, станки для закатування металевих корків, більше 6,5 тисяч пляшок пустої тари, ящики з корками – всього на загальну суму більше 630 тисяч гривень. Тут же чекала реалізації готова продукція – майже 4 тисячі пляшок горілки «Пшенична» вартістю 180 тис. грн.

... Читати далі »
Переглядів: 652 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 01.09.2014 | Коментарі (0)

Шановні друзі!

Щиро вітаю вас з Днем знань!

Перше вересня – це завжди урочисте та хвилююче свято. Саме у День знань ми, дорослі, з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів і викладачів, яскраві, сповнені мрій та надій шкільні, студентські роки.

Сьогодні розпочинається захоплюючий, незвіданий та, разом з цим, нелегкий шлях до знань, нових перемог і звершень, відповідальності та самостійності. Впевнений, що ви, завдяки здібностям і наполегливості, отримаєте знання, які стануть надійним підґрунтям для досягнення омріяної мети та впевненості у майбутньому професійному житті.

... Читати далі »

Переглядів: 712 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 01.09.2014 | Коментарі (0)

8 вересня,  понеділок, граничний день сплати

податку на прибуток підприємств виробниками сільськогосподарської продукції за період з 01.07.2013 р. по 30.06.2014 р.

15 вересня, понеділок, граничний день подання

звіту про використання РРО та книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) за серпень (форма № ЗВР-1), якщо не передбачено подання інформації дротовими або бездротовими каналами зв’язку; довідки про використані розрахункові книжки

заяви щодо переходу на спрощену систему оподаткування з IV кварталу та розрахунку доходу за  попередній календарний рік

Граничний день спла ... Читати далі »

Переглядів: 748 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 01.09.2014 | Коментарі (0)

У зв’язку із набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо питань оціночної діяльності» від 29.05.2014р. №1284-VII та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від  21.08.2014 р. №358 «Про проведення оцінки для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства» (далі – постанова) Фонд державного майна інформує.

На виконання підпункту 2) пункту 4 зазначеної Постанови Фонд державного майна у встановленому законодавством порядку здійснює заходи щодо приведення діяльності суб’єктів оціночної діяльності, включених згідно з вимогами Порядку проведення оцінки для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 березня 2013 р. №231, до Державного реєстру оцінювачів та суб&rsq ... Читати далі »

Переглядів: 743 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 01.09.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024