Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Середа, 08.05.2024, 14:55
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Вересень » 1 » Інформація ФДМУ про проведення оцінки для цілей оподаткування у зв’язку із змінами законодавства
08:46
Інформація ФДМУ про проведення оцінки для цілей оподаткування у зв’язку із змінами законодавства

У зв’язку із набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо питань оціночної діяльності» від 29.05.2014р. №1284-VII та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від  21.08.2014 р. №358 «Про проведення оцінки для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства» (далі – постанова) Фонд державного майна інформує.

На виконання підпункту 2) пункту 4 зазначеної Постанови Фонд державного майна у встановленому законодавством порядку здійснює заходи щодо приведення діяльності суб’єктів оціночної діяльності, включених згідно з вимогами Порядку проведення оцінки для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 березня 2013 р. №231, до Державного реєстру оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності, у відповідність з вимогами Законів України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні» і «Про оцінку земель».

Зокрема, здійснюються організаційно-правові заходи щодо анулювання кваліфікаційних документів оцінювачів та сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності з наступним їх виключенням з Державного реєстру оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності за напрямами (спеціалізаціями) оцінки 1.8 «Оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов'язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства»2.3 «Оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов'язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства» та 3 «Оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов'язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства».

Відповідно до підпункту 5) пункту 1 зазначеної Постанови Фонд державного майна за письмовим зверненням суб’єкта оціночної діяльності про намір провести оцінку для цілей оподаткування у строк, що не перевищує 10 робочих днів з дати надходження такого звернення, забезпечує надання суб’єктові доступу до єдиної бази даних звітів про оцінку з метою внесення ним інформації, яка міститься у звіті про оцінку, до такої бази.

Джерело: сайт  Фонду Держмайна України

http://www.spfu.gov.ua/_layouts/SPFUSiteDefinition/AnnouncementDetails.aspx?ID=339

Переглядів: 744 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024