Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Середа, 24.04.2024, 09:21
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2012 » Грудень » 11
Фахівці податкової служби проведуть низку навчальних семінарів із електронного звітування за допомогою касової техніки. На ці заходи будуть запрошені підприємці, які використовують реєстратори розрахункових операцій у своїй роботі, а також виробники обладнання, сервісні організації, що обслуговують касові апарати. Нагадуємо, що з 1 січня 2013 року впроваджується електронна контрольна стрічка реєстраторів розрахункових операцій. На цій стрічці в пам’яті касового апарату або модему, який до нього приєднаний, формуватимуться копії розрахункових документів і фіскальних звітів.
Один раз на добу цей звіт автоматично передаватиметься до серверу обробки інформації ДПС. За оцінками фахівців податкової служби, такий формат моніторингу призведе до значного скорочення податкових перевірок – розбіжності між поданою звітністю та первинною документацією виявлятимуться дистанційно та заздалегідь. Самі ж первинні документи відтепер зберігатимуться в електрон ... Читати далі »
Переглядів: 643 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 11.12.2012 | Коментарі (0)

Для подання податкової звітності в електронній формі платнику податків необхідно укласти договір "Про визнання електронних документів” з податковою інспекцією. Такий договір можна укласти в електронному вигляді.

 Для цього слід завантажити з рубрики офіційного інформаційного ресурсу www.cskidd.gov.ua «Програмне забезпечення/Програмне забезпечення для звітності» інсталяційний пакет програмного забезпечення «ДПС Захист звітності». Після встановлення та налаштування якого в меню "Договори та заяви” потрібно обрати відповідний варіант Договору. Договір підписується особистими ключами посадових осіб або фізичної особи – підприємця та відправляється до ДПС.

  Для уточнення реквізитів, необхідних для заповнення відповідних полів договору "Про визнання елек ... Читати далі »

Переглядів: 889 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 11.12.2012 | Коментарі (0)

Будь-яке радикальне реформування податкової системи має відбуватися виключно із урахуванням думки платників податків. У цьому переконані делегати VIII З’їзду Асоціації платників податків України, які прийняли відповідне звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України  8 грудня.

«Влада, бізнес та громадськість мають об’єднати зусилля для підтримки платників податків, надання можливості підприємництву розвиватися, щоб стати стабільним наповнювачем бюджету усіх рівнів. Переконані, це стане можливим лише тоді, коли податки виконуватимуть не лише фіскальну, а й стимулюючу функцію, коли держава стоятиме на захисті інтересів сумлінного платника податків, і, врешті, коли платник знатиме, куди витрачаються сплачені ним до бюджету кошти. Будь-яке радикальне реформування податкової системи має відбуватися виключно із ... Читати далі »

Переглядів: 897 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 11.12.2012 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024