Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 18.04.2024, 03:20
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Червень » 07

Головне управління ДФС у Вінницькій області інформує про те, що Міністерство фінансів України наказом від 20.04.2015р. № 449 затвердив Інструкцію про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, якою визначається процедура нарахування і сплати ЄСВ страхувальниками, визначеними Законом "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування", порядок обчислення понижуючого коефіцієнту, нарахування і сплати фінансових санкцій, стягнення заборгованості зі сплати страхових коштів ДФС та її територіальними органами.

 Відповідно, наказ Міндоходів від 09.09.2013р. №455, яким раніше регулювався порядок нарахування і сплати єдиного соціального внеску, визнано таким, що втратив чинність.

... Читати далі »

Переглядів: 697 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 07.06.2015 | Коментарі (0)

4 червня 2015 р.  у Вінницькій ОДА відбулася зустріч представників бізнесу, громадськості та органів державної влади. Був присутній на ній і заступник начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Сергій Янчук. За столом перемовин присутні зібралися аби обговорити введення обов’язкового застосування реєстраторів розрахункових операцій для платників єдиного податку 3-ї групи, починаючи вже з 1 липня 2015 року. Усі сторони під час зустрічі погодилися, що законодавчі зміни повинні захищати як інтереси громадян, так і держави. Тому вирішили підготувати спільне звернення до Кабінету Міністрів України із проханням ввести мораторій на зазначену законодавчу норму аби доопрацювати її положення.

 Сергій Янчук зазначив, що фіскальна служба Вінниччини готова на діалог із підприємцями та громадськістю і всіляко допомагатиме їм із консультаціями. Так ... Читати далі »

Переглядів: 473 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 07.06.2015 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024