Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 19.04.2024, 18:24
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Червень » 19

98 платників - така цифра зафіксована працівниками ГУ ДФС у  Вінницькій області за результатами поданої звітності з єдиного внеску за квітень поточного року. Березневі зміни умов щодо застосування понижуючого коефіцієнту до бази оподаткування єдиного соціального внеску сприяли збільшенню у 7,5 разів кількості платників, які отримали право зменшити навантаження на фонд оплати праці.

 Нагадаємо, що на сьогоднішній день, показники щодо застосування коефіцієнта розраховуються не в цілому по підприємству, а виходячи з даних на одну застраховану особу. Крім того, щоб скористатися пільговим режимом потрібно забезпечити виконання наступних умов:

 - база нарахування єдиного внеску в розрахунку на одну застраховану особу в звітному місяці повинна збільшитись на 20 і більше відсотків в порівнянні з середньомісячною базою нарахування єдиного внеску платника за 2014 рік в розрахунку на одну застраховану особу;

 - після застосування коефіцієнта середній ... Читати далі »

Переглядів: 563 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 19.06.2015 | Коментарі (0)

Щодо відмови юридичної особи платника ЄП третьої групи від застосування спрощеної системи оподаткування: про право та обов’язок

 Відмова від спрощеної системи оподаткування платниками єдиного податку третьої групи здійснюється в порядку, визначеному підпунктами 298.2.1 - 298.2.3 пункту 298.2 статті 298 Податкового кодексу України.

 Для відмови від спрощеної системи оподаткування суб’єкт господарювання не пізніше ніж за 10 календарних днів до початку нового календарного кварталу (року) подає до контролюючого органу заяву (п.п. 298.2.1 п. 298.2 ст. 298 Податкового кодексу України).

 Платники єдиного податку можуть самостійно відмовитися від спрощеної системи оподаткування у зв’язку з переходом на сплату інших податків і зборів, визначених Податковим кодексом України, з першого числа місяця, наступного за податковим (звітним) кварталом, у якому подано заяву щодо відмови від спрощеної систе ... Читати далі »

Переглядів: 643 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 19.06.2015 | Коментарі (0)

Хмільницька ОДПІ інформує платників податків про сервісні центри, які знаходяться у Вінницькій області  де можна придбати РРО, надає перелік офіційних виробників РРО та Державний реєстр РРО, розміщений на веб-порталі ДФС України.

Список сервісних центрів Вінницької області

 

... Читати далі »
Переглядів: 1112 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 19.06.2015 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024