Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 28.03.2024, 15:47
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Червень » 12 » Понеділок, 15 червня, - останній день подання заяви
22:01
Понеділок, 15 червня, - останній день подання заяви

Для підприємців та підприємств, які виявили бажання обрати  спрощену систему оподаткування або планують самостійно перейти на сплату єдиного податку, встановленого для інших груп єдинників.

Нагадаємо, що заява подається до податкової інспекції за місцем реєстрації не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу за вибором платника особисто або через уповноважену особу, поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення або засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису. Крім того зазначену заяву можна подати під час державної реєстрації реєстратору як додаток до реєстраційної картки. Зауважимо, що перехід на спрощену систему оподаткування можна здійснити лише один раз протягом календарного року.

Подаючи заяву, не забудьте додати до неї Розрахунок доходу за попередній календарний рік, що передує року переходу на спрощену систему оподаткування.

Варто зазначити, що реєстрація платників «єдинщиків» контролюючими органами  здійснюється протягом двох робочих днів від дати надходження зави від платника або її електронної копії  від держреєстратора шляхом внесення відповідних записів до реєстру платників єдиного податку  та є безстроковою і щороку не поновлюється.

Для тих суб’єктів господарювання, які мають бажання відмовитися від єдиного податку, мають подати заяву не пізніше ніж за 10 календарних днів до початку нового календарного кварталу.

Додамо, що зазначений порядок обрання або переходу на спрощену систему оподаткування не поширюється на сільгоспвиробників, які обрали четверту групу.  

За даними Головного управління ДФС у Вінницькій області близько 40 тисяч підприємств та фізичних осіб – підприємців працюють та сплачують податки на першій – третій групах спрощеній системі оподаткування.

ГУ ДФС у Вінницькій області

 

Переглядів: 680 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024