Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 19.04.2024, 12:00
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Червень » 16 » Результати роботи УВБ Головного управління ДФС у Вінницькій області
08:48
Результати роботи УВБ Головного управління ДФС у Вінницькій області

Результати роботи УВБ Головного управління ДФС у Вінницькій області за січень-травень 2015 року

Робота щодо запобігання та протидії корупції в структурних підрозділах ГУ ДФС у  Вінницькій області  та Вінницької митниці ДФС, управлінням власної безпеки ГУ ДФС у Вінницькій області (далі – управління)  проводиться у відповідності до вимог  Закону України від 14.10.2014 №1700-VIІ „Про запобігання  корупції” із змінами та доповненнями, Указів президента України від 05.10.2011 року №964/2011 „Про першочергові заходи реалізації Закону України „Про засади запобігання і протидії корупції” та №1001/2011 „Про національну антикорупційну стратегію на 2011 – 2015 роки” 

Зокрема, протягом січня-травня  2015 року проведено 78 службових перевірок та розслідувань, серед яких - 21 за зверненнями фізичних та юридичних осіб та 24 за митним напрямком.

Із загального числа службових перевірок (розслідувань) за результатами  інформація підтвердилась в  53  випадках, у тому числі за митним напрямком – 18 та 3 за зверненнями.

І як наслідок, протягом поточного  року  внесено 15  подань керівникам територіальних підрозділів ГУ ДФС у Вінницькій області та Вінницької митниці ДФС для вжиття заходів реагування. За результатами розгляду яких, до дисциплінарної відповідальності притягнено 24 працівника та до 4 вжиті заходи дисциплінарного впливу.

Крім того, протягом 5 місяців поточного року до правоохоронних органів направлено 22 матеріалів службових перевірок для прийняття рішення, згідно чинного законодавства.

І як наслідок, за даними матеріалами, органами прокуратури  області розпочато 6 кримінальних проваджень.

Заходи щодо запобігання і протидії корупції

З метою вжиття заходів  щодо запобігання і протидії корупції  управлінням проводиться  упереджувальна та роз’яснювальна робота серед працівників податкової та митної служби, а також кандидатів на заміщення вакантних посад. 

Так,  за 5 місяці поточного року проведено 228  профілактично-попереджувальних заходів:

- винесено офіційних застережень – 40;

- лекції, виступи, бесіди – 165;

- розміщення інформації на суб-сайті ГУ ДФС області – 4;

- виступи – 18;

- круглий стіл-1.

В рамках забезпечення прозорості діяльності, своєчасного інформування громадськості про результати вжитих заходів,  показники роботи управління  щомісячно розміщуються на суб-сайті ГУ ДФС у Вінницькій області.

Для всіх небайдужих нагадуємо, що в управлінні працює цілодобова лінія телефону „довіри” ((0432) 660205). Подзвонивши  на нього, можна повідомити про будь-які корупційні прояви з боку працівників органів ДФС у Вінницькій області та Вінницької митниці.

Крім того, з метою реалізації антикорупційного проекту Державної фіскальної служби України діє сервіс «Пульс»(044) 284-00-07, який приймає інформацію від суб’єктів господарювання  та громадян щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників структурних підрозділів та територіальних органів ДФС, проблем, які виникають під час здійснення митного контролю та митного оформлення товарів і транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України, а також щодо упередження контрабанди.  

УВБ ГУ ДФС у Вінницькій області       

http://vin.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/202087.html

                                                

 

Переглядів: 739 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024