Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 19.04.2024, 12:26
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Лютий » 20 » Роман Насіров відкрив черговий Офіс великих платників податків у м. Вінниці
22:07
Роман Насіров відкрив черговий Офіс великих платників податків у м. Вінниці

Представники великого бізнесу Вінницької, Житомирської, Хмельницької та Черкаської областей отримали новий модернізований офіс великих платників, який сьогодні у м. Вінниці відкрив Голова ДФС Роман Насіров.  

Відтепер у Вінницькому управлінні Міжрегіонального головного управління ДФС – Центрального офісу з обслуговування великих платників здійснюватиметься податковий супровід та обслуговування 25 вінницьких підприємств, а ще ряду житомирських, хмельницьких та черкаських, які відповідають критеріям великого платника податків.

Нещодавно такі відділення вже запрацювали у 3 регіонах України. Тож відкриття Офісу великих платників у м. Вінниці стало черговим кроком у напрямі підвищення сервісної складової у роботі ДФС та покращення якості послуг для платників.

 «Більш як 50 відсотків надходжень в Україні забезпечує великий бізнес. Приємно констатувати, що понад 70 великих компаній  будуть обслуговуватись у новому  офісі, де створені якнайкращі умови для ведення бізнесу», - зазначив Голова ДФС Роман Насіров.

Він наголосив, що Державна фіскальна служба як партнер бізнесу допомагатиме платникам податків, створюватиме умови та стимули для плідної діяльності і розвитку підприємництва.

«Відкриття офісу для великого бізнесу – ще один крок вперед у перспективі економічного розвитку регіону, адже тепер вінницький край стане ще привабливішим для інвестора.  А це, у свою чергу, забезпечить і соціальний розвиток краю», - підкреслив Роман Насіров.

Адже лише вінницькі великі підприємства сплатили до бюджету в 2015 році понад 1 мільярд 200 мільйонів, що становить 40% надходжень до Державного бюджету від підприємств області.

До речі, створення офісу для обслуговування великого бізнесу саме у Вінниці ініціювали як представники підприємництва, так і Голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій.

«Вдячний Роману Михайловичу за підтримку наших ініціатив. Існуюча співпраця Головного управління ДФС України у Вінницькій області  і виконавчої влади регіону вже демонструє позитивні результати. Тож функціонування на теренах області ще й офісу з обслуговування великих платників податків сприятиме комфортному податковому клімату та розвитку бізнесу», - зазначив голова Вінницької ОДА Валерій Коровій.

Діяльність офісу з обслуговування великих платників податків у Вінниці сприятиме подальшому збільшенню надходжень до бюджетів усіх рівнів.

 

Прес-служба ГУ ДФС у Вінницькій  області 

http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/237637.html

Переглядів: 639 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024