Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Субота, 27.04.2024, 00:35
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Лютий » 16

1. Алгоритм заповнення звітної, нової звітної, уточнюючої декларації

 

... Читати далі »
Переглядів: 727 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 16.02.2016 | Коментарі (0)

 

ПОРЯДОК
заповнення податкової декларації платника

єдиного податку четвертої групи

               

Форму податкової декларації платника єдиного податку четвертої групи (далі – Декларація) затверджено наказом Міністерства фінансів України № 578 від 19 червня 2015 р. «Про затвердження форм податкових декларацій платника єдиного податку», зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 07 липня 2015 року за № 799/27244 (далі – Наказ № 578).

Декларація містить загальну та розрахункову частини і  обов'язковий додаток – Відомості про наявність земельних ділянок (далі – Відомості).

Разом із Декларацією обов'язково подається Розрахунок частки сільськогосподарського товаровиробництва (да ... Читати далі »

Переглядів: 1844 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 16.02.2016 | Коментарі (0)

Міністерство фінансів продовжує реалізацію кроків, що допоможуть запровадити прозорість у всі процеси управління державними фінансами та взаємовідносин з платниками податків, що, в свою чергу, має допомогти подолати корупцію в податковій сфері. 

З цією метою, наприкінці минулого року Міністерство фінансів сприяло ухваленню Верховною Ради змін до податкового законодавства, якими було запроваджено створення 2 публічних відкритих реєстрів з однаковою системою хронологічного відшкодування ПДВ (Закон України від 24.12.2015 р № 909). До цих реєстрів будуть вноситися заявки на відшкодування ПДВ від компаній, які відповідають (для першого реєстру) і не відповідають (для другого реєстру) критеріям, визначеним в пункті 200.19 статті 200 Податкового кодексу.

На виконання даних змін до законодавства, на своєму засіданні 11 лютого, Уряд ухвалив Постанову, що була розроблена Міністерством фінансів та забезпечує умови для створення відкр ... Читати далі »

Переглядів: 618 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 16.02.2016 | Коментарі (0)

Закінчився перший місяць деклараційної кампанії на Вінниччині. Підбиті січневі підсумки поданих декларацій мешканцями області про отримані доходи в 2015 році. Із 439 громадян, які звітують про податкові зобов’язання,  понад 31 відсоток складають орендодавці, якими задекларовано понад 2 мільйони гривень за здане в найм нерухоме майно.

Головне управління ДФС у Вінницькій області нагадує, що відповідно до норм  Податкового Кодексу України до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку включається дохід від надання майна в лізинг, оренду або суборенду (строкове володіння та/або користування) визначений у порядку, встановленому  Кодексом. Даним порядком встановлено, що податковим агентом платника податку - орендодавця ... Читати далі »

Переглядів: 653 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 16.02.2016 | Коментарі (0)

Майбутні абітурієнти Університету матимуть можливість зустрітися з керівництвом Університету, навчально-наукових інститутів та факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції, представником Київського регіонального центру оцінювання якості освіти та поставити питання й отримати роз’яснення щодо особливостей проведення вступної кампанії 2016 року. Для бажаючих ознайомитися з навчальною базою Університету будуть проведені оглядові екскурсії.

Зустріч відбудеться у Національному університеті державної податкової служби України, 20 лютого 2016 року об 11 годині (Київська область, м. Ірпінь, вул. Університетська, 31).

... Читати далі »

Переглядів: 632 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 16.02.2016 | Коментарі (0)

За 6 днів оновленим електронним сервісом «Електронний кабінет платника» скористалось біля 5 тис. платників. Серед них 98,2% користуються сервісом з України, інші - з понад 20 країн світу (Німеччина,  Казахстан, Франція, США, Фінляндія, Польща, Австрія, Грузія, Словаччина, Індія та ін.)

Протягом періоду тестової експлуатації оновленого сервісу платники можуть взяти активну участь у його вдосконаленні. Пропозиції щодо роботи та наповнення сервісу приймаються на електронну адресу infozvit@sfs.gov.ua.

Для оперативного реагування просимо при надсиланні листа на електронну адресу зазначати код за ЄДРПОУ або реєстраційний номер платника податків, а також контактну інформацію.

Зокрема, за пропозиціями наданими платниками в режимі оновленого сервісу «Система еле ... Читати далі »

Переглядів: 727 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 16.02.2016 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024