Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Середа, 24.04.2024, 04:31
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Лютий » 17 » Руслан Осмоловський: „Сьогодні фіскальна служба Вінниччини працює на упередження”
23:34
Руслан Осмоловський: „Сьогодні фіскальна служба Вінниччини працює на упередження”

На цьому в.о. начальника ГУ ДФС у Вінницькій області акцентував під час наради з питань підведення підсумків  господарювання у агропромисловому комплексі області у  2015 році та завдання на 2016 рік, де високопосадовець, зокрема, інформував учасників про особливості  оподаткування сільськогосподарських підприємств у 2016 році.

Під час свого виступу Руслан Осмоловський зауважив, що у зв’язку із набранням чинності Закону України від 24 грудня 2015 р. № 909-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році”, впроваджено ряд змін, які, в тому числі, стосуються і сільськогосподарської діяльності. Щоб ці зміни не стали для аграрників своєрідним „холодним душем” під час подання податкової звітності за перші звітні періоди 2016 року, фіскальна служба Вінниччини, не чекаючи граничних термінів подання, розпочала широкомасштабну інформаційну кампанію. Це і семінари-практикуми і вузькопрофільні зустрічі з платниками та громадськістю, і інформування через ЗМІ.

Нагадаємо, нарада відбулась у місті Вінниця, у приміщенні Інституту кормів та сільського господарства Поділля УААН. У заході, брали участь голова Вінницької обласної держаної адміністрації Валерій Коровій, голови райдержадміністрацій, районних рад, начальників управлінь (відділів) агропромислового розвитку РДА, керівників сільськогосподарських підприємств області тощо.

ГУ ДФС у Вінницькій області

http://vin.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/237155.html

Переглядів: 703 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024