Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Вівторок, 23.04.2024, 21:13
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Лютий » 1 » Щодо попередження шахрайських дій
17:17
Щодо попередження шахрайських дій

Відділ власної безпеки при ГУ ДФС у Вінницькій області ГУВБ ДФС України, з метою запобігання можливим фактам дискредитації як територіальних органів ДФС так і окремих працівників фіскальної служби, для розміщення в ЗМІ та суб-сайті ГУ ДФС у Вінницькій області,  інформує про те, що протягом останнього часу на території Вінницької області поновилися факти шахрайських дій від імені керівників територіальних підрозділів Державної фіскальної служби України. Працівниками підрозділу власної безпеки, в межах наданих повноважень,  проводяться заходи щодо перевірки вказаної інформації. 

Однією із найпоширеніших схем за якою діють шахраї є наступна: невідомі особи телефонують суб’єктам підприємницької діяльності області, в переважній більшості на номери телефонів розміщені в мережі Інтернет, та представляючись працівниками територіальної податкової інспекції в категоричній формі вимагають, щоб власник або керівник підприємства зателефонував начальнику відповідної податкової інспекції на телефонний номер мобільного зв’язку, який залишає зловмисник.

Зателефонувавши за вказаним номером, суб’єкт підприємницької діяльності від іншого зловмисника, який при цьому називається керівником відповідної територіальної податкової інспекції, дізнається про те, що його підприємство   нібито   потрапило   в   список   суб’єктів   господарювання які найближчим  часом  будуть  перевірені  податковою  інспекцією. При  цьому, псевдо керівник податкової інспекції повідомляє співрозмовнику, що за відповідну грошову «винагороду», яку необхідно перерахувати на картковий рахунок банківської установи, вказану перевірку проводити не будуть. Для перерахунку грошових коштів шахраї надають реквізити рахунку та банківської установи.

Слід зазначити, що вказана схема не єдина яку використовують шахраї у своїх протиправних оборудках, що дискредитують як ДФС України так і окремих керівників територіальних підрозділів.

При цьому, шахраї, як правило розраховують на небажання ошуканих повідомляти правоохоронні органи про такі випадки, адже їм по суті кажучи необхідно зізнатися в своїх протиправних діях, що буде мати як правові наслідки так може вплинути і на зміну стосунків з бізнес партнерами.  

У разі встановлення подібних фактів, просимо суб’єктів господарювання негайно повідомляти на телефон „довіри” ((0432) 660205)  відділу власної безпеки при ГУ ДФС у Вінницькій області ГУВБ ДФС України, для перевірки та вжиття необхідних заходів.

ВВБ при ГУ ДФС у Вінницькій області ГУВБ ДФС України                                                               

 

 

Переглядів: 537 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024