Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 14:37
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Лютий » 23 » З початку року припинено діяльність 11 конверт-центрів, які завдали шкоди бюджету на 1,3 млрд. гривень
07:43
З початку року припинено діяльність 11 конверт-центрів, які завдали шкоди бюджету на 1,3 млрд. гривень

Одним з основних завдань підрозділів податкової міліції ДФС є протидія економічній злочинності, яка завдає значних втрат бюджету держави. У цьому напрямі проводиться комплекс слідчо-оперативних заходів, що дозволяють виявляти та припиняти незаконну діяльність конвертаційних центрів.

Зазвичай послугами конвертаторів користуються підприємства реального сектору економіки. Завдяки фінансовим махінаціям вони зменшують свої податкові зобов’язання та уникають сплати до бюджету значних сум податків та зборів.

Так, зокрема, з початку року припинено діяльність 11 конвертаційних центрів, якими проконвертовано 10,5 млрд. грн. Від їх діяльності бюджет держави зазнав збитків на 1,3 млрд. гривень.

Крім того, у січні проведено документальні перевірки 63 підприємств реального сектору економіки – користувачів послуг конвертаційних центрів, ліквідованих у 2015 і минулих роках, та фіктивних фірм. За їх результатами до бюджету вже стягнуто 26,6 млн. гривень.

 Прес-служба Державної фіскальної служби України

http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/237765.html

 

 

Переглядів: 610 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024