Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 26.04.2024, 16:31
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Червень » 18 » Викрито злочинну схему ухилення від сплати митних платежів за сприяння посадових осіб митниць
06:27
Викрито злочинну схему ухилення від сплати митних платежів за сприяння посадових осіб митниць

 Підрозділами Головного управління власної безпеки Державної фіскальної служби України та Генеральної прокуратури України виявлено злочинну схему ухилення від сплати митних платежів під час ввезення на митну територію України паливо-мастильних матеріалів під виглядом палива для реактивних двигунів.

 Так, 9 червня цього року в результаті проведених слідчо-оперативних заходів, на території Міжнародного Харківського аеропорту вилучено з обігу 150 тонн палива для реактивних двигунів, що не відповідає державним стандартам, на суму 2,6 млн. гривень.

 Функціонування зазначеної схеми було можливим завдяки сприянню окремих службових осіб Київської, Житомирської та Харківської митниць ДФС, які здійснювали протиправне митне оформлення нафтопродуктів за заниженою ставкою акцизного податку, застосовуючи товари прикриття.

 Внаслідок протиправних дій митників бюджету завдано збитків на суму понад 100 мільйонів гривень.

 За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження  за ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

 У рамках провадження проводяться слідчі дії з метою встановлення повного кола посадових осіб митниць, причетних до протиправної діяльності, та притягнення конкретних осіб до кримінальної відповідальності.

Прес-служба Державної фіскальної служби України

http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/202600.html

Переглядів: 652 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024