Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 19.04.2024, 12:21
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Вересень » 16

Підпунктами 101 - 105 Закону України від 7 липня 2011 року № 3609-VI «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих норм Податкового кодексу України» у розділі VIII «Екологічний податок» Податкового кодексу України змінено склад податкових агентів, які мають утримувати і сплачувати до бюджету екологічний податок, що справляється за викиди в атмосферне повітря забруднюючих речовин пересувними джерелами забруднення у разі використання палива, а саме, замість суб'єктів, які здійснюють оптову та роздрібну торгівлю паливом, податковими агентами, згідно Закону, визначено виробників та імпортерів палива. Також змінено об'єкт та базу оподаткування, порядок обчислення, подання податкової декларації та сплати екологічного податку для податкових агентів. За ... Читати далі »

Переглядів: 1313 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 16.09.2011 | Коментарі (0)

Реалізація положень Податкового кодексу України дасть бізнесу додатковий інвестиційний ресурс близько 47 млрд. грн., що забезпечить зростання прибутку підприємств на 16,7%. Про це заявив Прем’єр-міністр Микола Азаров під час засідання Кабінету Міністрів, презентуючи основні ініціативи Державного бюджету на 2012 рік.

"У цілому реалізація положень Податкового кодексу України дасть бізнесу додатковий інвестиційний ресурс біля 47 млрд. грн. У результаті ми очікуємо зростання прибутку підприємств на 16,7%", - повідомив Микола Азаров, пояснивши, що інвестиції і ріст прибутків підприємств сприятимуть збільшенню нових робочих місць і надійного, забезпеченого не друкарським верстатом, а роботою економіки, зростання доходів громадян та підвищення соціальних гарантій держави.

Прем’єр-міністр зазначив, що у 2012 році повною мірою запрацюють сти ... Читати далі »

Переглядів: 845 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 16.09.2011 | Коментарі (0)

Шановні платники податків! Державна податкова служба України на центральному та регіональних сайтах проводить інтерактивне опитування на тему: „Що спонукає Вас закрити свій бізнес?”.

Мета опитування – з’ясувати та врегулювати проблемні питання, які виникають у платників податків під час ведення фінансово-господарської діяльності.

Опитування щодо причин закриття власного бізнесу розміщено на головній сторінці офіційного веб-сайту ДПС України.

Нас цікавить ваша думка з цього приводу, тому запрошуємо взяти участь в опитуванні!

... Читати далі »
Переглядів: 980 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 16.09.2011 | Коментарі (0)

Найбільшу питому вагу в структурі надходжень до бюджетів всіх рівнів має податок на доходи фізичних осіб.

Про це повідомив Голова ДПС України Віталій Захарченко.

Збір цього податку складає 26% від усіх надходжень, що контролюються податковою службою.

Трохи менш прибутковими для бюджету є податок на прибуток (25%), податок на додану вартість (16%) та акцизні збори (12%). Всі інші платежі разом не перевищують 21%.

На думку керівника податкового відомства, існуючі тенденції надалі поглиблюватимуться. «Ситуація, коли громадяни безпосередньо наповнюють скарбницю відрахуваннями зі своїх доходів, з точки зору світової практики є природною та здоровою для будь-якої країни. В Україні ... Читати далі »

Переглядів: 904 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 16.09.2011 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024