Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 25.04.2024, 22:23
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Вересень » 06

За півроку в регіоні створено 565 нових малих підприємств, що на 38% більше проти минулорічного. Зростають обсяги реалізації продукції малого бізнесу, як і надходження від його діяльності до бюджетів. Про це повідомив начальник Головного управління економіки ОДА Андрій Гижко під час зустрічі обласної влади з представниками малого і середнього бізнесу в рамках засідання регіонального комітету з економічних реформ, участь у якій взяв заступник голови ДПА у Вінницькій області Геннадій Мазур.

Проте, незважаючи на позитивну динаміку росту, в області занепокоєні порівняно низьким рівнем зарплат на малих підприємствах. Він майже на 17% менше, ніж на малих підприємствах по Україні. Голова облдержадміністрації Микола Джига підкреслив: «Рівень життя громадян залежить не тільки від влади. І влада, і бізнес – усі ми працюємо для людей, ми обслуговуємо людей, т ... Читати далі »

Переглядів: 830 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 06.09.2011 | Коментарі (0)

ПАТ «Хмільницький елеватор» - одне з найбільших підприємств зі зберігання зернових культур у Вінницькій області. Потужність елеватора – близько 100 тис. тонн зернових. Основним акціонером товариства є «Альфред С.Топфер Інтернешенал», яке лише за три останні роки інвестувало в модернізацію виробництва та придбання нового обладнання більше 30 млн. грн. Так, наприклад, в 2011 році введено в дію новий сушильно-складський комплекс на 20 тис. тонн зернових, який оснащений найсучаснішим європейським обладнанням , повністю автоматизований та має необхідні системи для захисту навколишнього середовища від забруднень. Середньомісячна зарплата працівників склала у 2010 році 2350 грн. Підприємством перераховано у минулому році до бюджет ... Читати далі »

Переглядів: 1769 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 06.09.2011 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024