Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Субота, 20.04.2024, 10:44
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Вересень » 30

Хмільницька ОДПІ інформує, що постановою Кабінету Міністрів України від 28 вересня 2011 року №1005 затверджено перелік товарів власного виробництва, 80 відсотків прибутку підприємств від продажу яких на митній території України звільняється від оподаткування. Постанова набирає чинності з дня опублікування.

Пропонуємо текст Постанови КМУ :

Постанова Кабінету Міністрів України від 28 вересня 2011р. №1005

Про затвердження переліку товарів власного виробництва, 80 відсотків прибутку підприємств від продажу яких на митній території України звільняється від оподаткування

Відповідно до пункту 158.1 статті 158 Податкового кодексу України Кабінет Міністрів України п ... Читати далі »

Переглядів: 1218 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 30.09.2011 | Коментарі (0)

Податкова служба не має наміру збирати паспортні дані громадян, які міняють валюту в банках та обмінних пунктах.

Про це заявив Голова Державної податкової служби Віталій Захарченко.

«Постанова Нацбанку щодо ідентифікації осіб, які обмінюють готівкову валюту, аж ніяк не відміняє законів, що регламентують банківську таємницю та захист персональних даних. Повноваження податківців на цю інформацію не розповсюджуються. Та ми цього і не вимагаємо», - підкреслив Віталій Захарченко.

Він зауважив, що правові підстави, на яких ДПС може отримати відомості про операції купівлі-продажу іноземної валюти, не змінилися.

«Як і раніше, перевірити ксерокопії паспортів чи оригінали квитанцій ми можемо лише, по суті, у двох випадках. По-перше, при роз ... Читати далі »

Переглядів: 964 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 30.09.2011 | Коментарі (0)

Лист ДПА України від 29.07.2011 р. N 8817/5/15-1416

Державна податкова адміністрація України розглянула лист щодо віднесення послуг хостингу веб-сайтів юридичних осіб до послуг інформатизації і включення їх після 01.04.2011 р. до складу витрат за умови перебування фізособи - підприємця на єдиному податку, подання самозайнятими особами місячної податкової декларації з податку на доходи фізичних осіб і повідомляє.

Щодо включення витрат з надання послуг хостингу веб-сайтів юридичних осіб після 01.04.2011 р. до складу витрат за умови перебування фізособи - підприємця на єдиному податку

Відповідно до пункту 1 підрозділу 4 розділу XX "Перехідні положення" Податкового кодексу України (далі - Кодекс) розділ III "Податок на п ... Читати далі »

Переглядів: 944 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 30.09.2011 | Коментарі (0)

Кабінет Міністрів України вніс зміни до Порядку періодичного подання інформації органам державної податкової служби та отримання інформації зазначеними органами за письмовим запитом. Відповідну постанову прийнято на засіданні Уряду 28 вересня ц.р.

Проект постанови «Про внесення змін до Порядку періодичного подання інформації органам державної податкової служби та отримання інформації зазначеними органами за письмовим запитом», розроблений Державною податковою службою України. Документ спрямований на виконання положень Податкового кодексу в частині врегулювання питання щодо доповнення підстав надання письмових запитів суб'єктам інформаційних відносин органами ДПС.

Прийняття відповідного рішення полягає у необхідності реалізації Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення окремих норм Податковог ... Читати далі »

Переглядів: 948 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 30.09.2011 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024