Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Середа, 24.04.2024, 20:27
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Вересень » 6 » Вінниччина на 13 місці за всеукраїнською рейтинговою оцінкою розвитку малого підприємництва
08:29
Вінниччина на 13 місці за всеукраїнською рейтинговою оцінкою розвитку малого підприємництва

За півроку в регіоні створено 565 нових малих підприємств, що на 38% більше проти минулорічного. Зростають обсяги реалізації продукції малого бізнесу, як і надходження від його діяльності до бюджетів. Про це повідомив начальник Головного управління економіки ОДА Андрій Гижко під час зустрічі обласної влади з представниками малого і середнього бізнесу в рамках засідання регіонального комітету з економічних реформ, участь у якій взяв заступник голови ДПА у Вінницькій області Геннадій Мазур.

Проте, незважаючи на позитивну динаміку росту, в області занепокоєні порівняно низьким рівнем зарплат на малих підприємствах. Він майже на 17% менше, ніж на малих підприємствах по Україні. Голова облдержадміністрації Микола Джига підкреслив: «Рівень життя громадян залежить не тільки від влади. І влада, і бізнес – усі ми працюємо для людей, ми обслуговуємо людей, тому повинні спільно шукати алгоритми вирішення соціальних проблем». Відтак, керівник області закликав підприємців об’єднатися з владою навколо вирішення існуючих проблем.

Першими відгукнулися на заклик податківці. Зважаючи на те, що область є аграрною, найближчими днями заплановано проведення засідання Громадської ради при ДПА у Вінницькій області за участі Голови Асоціації фермерів регіону Інни Кухарчук, де й будуть обговорені усі пропозиції фермерів, та продумані шляхи їх вирішення.

Відділ масово-роз‘яснювальної роботи

та звернень громадян ДПА у області

Переглядів: 829 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024