Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 12:13
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Жовтень » 06

Програма інформаційно-консультативного   семінару-практикуму      

«Новини бухгалтерського обліку і оподаткування. Особливості складання звітності за 9 місяців 2014 р.», який відбудеться 14 жовтня 2014 року  о 10 год. ранку для платників податків Хмільницького, Літинського районів та м. Хмільника за адресою: м. Хмільник, вул. Столярчука, 10, міська рада, актовий зал, 2 поверх

  Все про  зміни в бухгалтерському обліку та податковій  звітності;   Вивчаємо новини оподаткування;  

... Читати далі »

Переглядів: 727 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 06.10.2014 | Коментарі (0)

Якщо під час документальної перевірки перевіряючими виявлені порушення податкового законодавства, такі випадки фіксуються в акті перевірки. Наявність помилок іноді має спірний характер через неоднозначне трактування положень діючого законодавства або ж неврахування платником окремих правил формування податкового обліку під час проведення своєї господарської діяльності. Отож, якщо платник вважає, що порушення встановлені безпідставно чи не згоден з фактами або даними, викладеними в акті перевірки, найкращим виходом з ситуації є подання до податкової інспекції заперечення із викладеними у ньому аргументами на свою користь. Таке заперечення подається протягом п'яти робочих днів з дня отримання акта. Якщо ж платник податку виявив бажання взяти участь у розгляді його заперечень до акта перевірки, контролюючий орган зобов'язаний повідомити такого платника податків про місце і час проведення такого розгляду. Вже після розгляду фактів, викладених в акті ... Читати далі »

Переглядів: 647 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 06.10.2014 | Коментарі (0)

Головне управління власної безпеки ДФС України попереджає про збільшення кількості випадків шахрайських дій, здійснених злочинцями під виглядом працівників органів ДФС. 

З початку поточного року зафіксовано 13 випадків, коли для заволодіння коштами суб’єктів господарювання шахраї представлялися працівниками органів ДФС. За цими фактами розпочато 9 кримінальних справ.

Події зі схожими обставинами відбувались в Вінницькій, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій та Чернігівській областях.

Так, на мобільний телефон посадової особи суб’єкта господарювання телефонувала невідома особа, яка зверталася нібито від імені працівника ДФС – найчастіше начальника або заступника начальника податкової інспекції. Шахраї просили надати гроші нібито на потреби працівників служби –«фінансова допомога для прийому перевіряючих із ДФС України» або вимагали кошти за н ... Читати далі »

Переглядів: 605 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 06.10.2014 | Коментарі (0)

Виконавча дирекція Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України (далі – Фонд) листом від 08.08.2014 № 213-67-2 повідомила всі робочі органи виконавчої дирекції Фонду - управління в областях і відділення у районах про те, що статтею 31 Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" із змінами, внесеними Законом України "Про внесення змін до Закону  України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" від 31.07.2014 р.  № 16223 – УІІ (далі – Закон), установлено, що перевірки підприємств, установ та організацій, фізичних осіб – підприємців контролюючими органами (крім Державної фіскальної служби України) здійснюються протягом серпня – грудня 2014 року виключно з дозволу Кабінету Міністрів України або за заявкою суб'єкта господарювання щодо його перевірки.

   &n ... Читати далі »

Переглядів: 713 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 06.10.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024