Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 26.04.2024, 21:19
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Жовтень » 13

Працівники Державної фіскальної служби вміють не лише збирати податки, а й об’єднуватися заради благодійності. Цими вихідними на стадіоні футбольного клубу «Нива» відбувся футбольний матч за мир та єдність. Збірна податківців Вінницької області позмагалася із колишніми гравцями ФК «Динамо». Матчем прагнули привернути увагу до складних подій в Україні та зібрати благодійні грошові внески, щоб передати їх безпосередньо учасникам АТО. Для динамівців це вже 25 доброчинна гра, не перша вона і для працівників фіскальної служби.

Перед початком гри обласна збірна фіскальної служби, на чолі з капітаном команди Мирославом Проданом потиснула руки суперникам і вручила символічні подарунки, які нагадуватимуть спортсменам про Вінниччину.

Протягом двох таймів команди пітніли на полі, а глядачі активно вболівали та захоплено спостерігали за вмінням гравців. Особливо порадував матч молодших вболівальників, хлопчаків, які прийшли подивитися на спортсменів ... Читати далі »

Переглядів: 746 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 13.10.2014 | Коментарі (0)

Постанова КМУ від 23 вересня 2014 р. №485 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України у зв’язку з прийняттям Закону України “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку та реєстрації платників податків та удосконалення деяких положень

 

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести до постанов Кабінету Міністрів України у зв’язку з прийняттям Закону України“Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку та реєстрації платників податків та удосконалення деяких положень” зміни, що додаються.

... Читати далі »
Переглядів: 830 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 13.10.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024